ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Αντουάν Γκριεζμάν: Έφυγε σαν προδότης, γύρισε σαν ήρωας! (pics)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσίασε τον Αντουάν Γκριεζμάν στα ΜΜΕ με κάθε επισημότητα και ο Γάλλος είναι έτοιμος να συνεχίσει το μισοτελειωμένο έργο του.

Αντουάν Γκριεζμάν: Έφυγε σαν προδότης, γύρισε σαν ήρωας! (pics)

Η σχέση του Αντουάν Γκριεζμάν τόσο με τον κόσμο της Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και με την ίδια την ομάδα δεν ήταν ποτέ απλή. Δεν ήταν σε καμία μία από τις συνηθισμένες που βλέπουμε συχνά- πυκνά. Ο Γάλλος φορ έδειχνε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο ότι είχε βρει την… Ιθάκη του. Το δικό του λιμάνι για να μείνει ως το τέλος.

Μέχρι που ήρθε η πρόταση από την Μπαρτσελόνα. Μέχρι που ήρθε η κούραση από τις απανωτές αποτυχίες. Έτσι, έδωσε τα χέρια με τους Καταλανούς. Το πέρασμά του από το «Καμπ Νου» ήταν σύντομο. Και μάλλον ο ιστορικός του μέλλοντος θα το χαρακτηρίσει ως αποτυχημένο, μιας και ο «Γκριζού» σε λίγες περιπτώσεις έδειξε τι μπορούσε πραγματικά να κάνει. Λες και είχε ξεχάσει τον καλό του εαυτό κάπου στη Μαδρίτη.

Παρόλα αυτά και επειδή η ζωή κάνει κύκλους λίγο πριν το τέλος της καλοκαιρινής περιόδου επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Στη μεγάλη του αγάπη. Στην ομάδα που για χάρη της έφτιαξε ολόκληρο βίντεο για να δείξει την αφοσίωσή του μέχρι να την… προδώσει. Ο Γάλλος στράικερ δεν έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από τους «ροχιμπλάνκος» και πολλοί φίλοι της ομάδας ακόμα το θυμούνται. Ακόμα δεν μπορούν να τον συγχωρέσουν. Ειδικά από τη στιγμή που είδαν τον Λουίς Σουάρες να τους πιάνει από το χεράκι και να τους δίνει το πρωτάθλημα τη σεζόν που πέρασε! Η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης μάλλον... ξέχασε τα καμώματα του Αντουάν Γκριεζμάν!

Tέτοιο Instagram έχεις ξαναδεί; Πάμε στοίχημα όχι! Οι… εικόνες μιλάνε από μόνες τους! 

Η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης μάλλον… ξέχασε τα καμώματα του Αντουάν Γκριεζμάν!

Το deal της Ατλέτικο Μαδρίτης με τον Αντουάν Γκριεζμάν μπορεί να βοηθήσει και τις δύο πλευρές. Από τη μία ο Γάλλος επιθετικός θα βρει και πάλι τα πατήματά του και θα νιώσει εκ νέου ηγέτης σε ένα γνώριμο -κατά τα άλλα- περιβάλλον. Από την άλλη η διοίκηση της ισπανικής ομάδας έχει τη συνείδησή της ήσυχη. Μιας και ξέρει ότι έφερε έναν παίκτη υψηλού επιπέδου που θα κάνει ακόμη καλύτερη, την ήδη πολύ καλή, επίθεσή της.

Ειδικά αν τα βρουν μπροστά ο «Γκριζού» με τον Λουίς Σουάρες, τότε τα πράγματα θα γίνουν πολύ δύσκολα για πολλές άμυνες. Εκτός αυτού, όμως, οι άνθρωποι που διοικούν τους «ροχιμπλάνκος» με τις κινήσεις που κάνουν φαίνεται πως -μάλλον- ξεχνάνε κάπως εύκολα. Με το που πάτησε το πόδι του στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» ο έμπειρος φορ τον περίμενε ένα μήνυμα στις εξέδρες του γηπέδου που έλεγε: «Καλώς ήρθες στο σπίτι σου». Όπως ανάλογο ήταν και το μήνυμα που υπήρχε στο twitter στη δημοσίευση της επιστροφής του!

Παράλληλα, δεν χάθηκε πολύτιμος χρόνος. Έτσι, ο Γκριεζμάν έγινε το βασικό μέλος της καμπάνιας των Μαδριλένων στην προσπάθεια που κάνουν, ώστε να κινητοποιήσουν τον κόσμου της ομάδας να αποκτήσει τις νέες φανέλες της. Σίγουρα μπροστά στον βωμό του κέδρους πολλά πάνε… περίπατο. Αλλά ακόμη και έτσι υπάρχει μία μεγάλη μερίδα φίλων της Ατλέτικο Μαδρίτης που δεν ξεχνάει πως έφυγε ο Αντουάν Γκριεζμάν από εκεί και ούτε πως επέστρεψε!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ