ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέλπιστο δώρο της Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Καμαβινγκά: «Όταν κάλεσε η Ρεάλ δε το σκέφτηκα καν»

Ο Εντουάρντο Καμαβινγκά έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την παρουσίαση του από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κάνοντας λόγο για όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε.

Καμαβινγκά: «Όταν κάλεσε η Ρεάλ δε το σκέφτηκα καν»

Εδώ και παραπάνω από μια εβδομάδα ο Εντουάρντο Καμαβινγκά αποτελεί παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» κατέβαλλε τεράστια προσπάθεια κι εντέλει έκανε δικό της ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του πλανήτη. Παρότι ο ίδιος είναι μόλις 18 ετών, ήδη μέτρησε δύο «γεμάτες» σεζόν με τη φανέλα της Ρεν, εντυπωσιάζοντας σε κάθε εμφάνιση του. Γι΄ αυτό, άλλωστε ουκ ολίγες ομάδες έρισαν για την υπογραφή του. Με τη «βασίλισσα» να είναι αυτή που βγήκε τελικά νικήτρια, πληρώνοντας περί τα 40 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στην παρουσίαση του το μεσημέρι της Τετάρτης (8/9) ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα λακωνικός. Μετά το βίντεο που δημιούργησε η Ρεάλ γι’ αυτόν και τα λόγια του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Καμαβινγκά μίλησε ελάχιστα. Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου μετά την παρουσίαση ο Γάλλος άσος απάντησε σε κάθε ερώτηση που του έγινε. Τόνισε πως η μεταγραφή του στους Μαδριλένους ήταν ένα όνειρο ζωής και πως όταν του έγινε η κλήση δεν κοίταξε τα χρήματα, αλλά το να πραγματοποιήσει το όνειρο του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Καμαβινγκά: «Θέλω να μάθω από τους παίκτες της ομάδας»

Παράλληλα, ανέφερε πως ο ανταγωνισμός στην ομάδα του δίνει κίνητρο να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, ενώ θέλει να μάθει αρκετά πράγματα από τους υπόλοιπους παίκτες της ομάδας. Ο Καμαβινγκά δήλωσε έτοιμος να δουλέψει σκληρά για το χρόνο συμμετοχής του, αλλά και να το διασκεδάσει. Μάλιστα, ο ίδιος έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι για το παιχνίδι με την Μπέτις (12/9), επισημαίνοντας βέβαια πως ο Ιταλός τεχνικός είναι αυτός που θα επιλέξει το αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, ήταν ένα όνειρο που είχα από μικρός να παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα προσπαθήσω να δώσω τα πάντα. Δε με ένοιαζαν τα χρήματα των άλλων ομάδων, με ένοιαζε να πραγματοποιήσω το όνειρο μου. Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά όταν η Ρεάλ με κάλεσε. Τη στιγμή που κατάλαβα ότι θα παίξω στη Ρεάλ Μαδρίτης ένιωσα τρομερά χαρούμενος. Σκέφτηκα την οικογένεια μου, όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και είμαι τρομερά υπερήφανος που τους έχω εδώ μαζί μου.

Ο ανταγωνισμός μου δίνει κίνητρο να προσπαθήσω περισσότερο. Θέλω να μάθω από τους παίκτες της ομάδας. Πρέπει να δείξω στον προπονητή ότι είμαι έτοιμος, να δουλέψω σκληρά και να προσπαθήσω να παίξω κάποια λεπτά, διασκεδάζοντας το. Σκοπός μου είναι να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά. Είμαι πολύ χαρούμενος, ίσως είναι από τις πιο ευχάριστες ημέρες της ζωής μου, μαζί με την πρώτη κλήση μου στην εθνική Γαλλίας. Είναι αλήθεια πως είμαι νέος και ίσως χρειαστώ λίγο χρόνο προσαρμογής, ίσως και όχι, θα του δούμε. Πάντως, νιώθω έτοιμος να αγωνιστώ και την Κυριακή. Ο προπονητής, όμως, θα κρίνει το αν θα παίξω ή όχι», είπε μεταξύ άλλων ο Καμαβινγκά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ