ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Από… καμένος με Λάμπαρντ, περιζήτητος ο Ρούντιγκερ!

Όσο ο Αντόνιο Ρούντιγκερ δε βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με την Τσέλσι τόσο θα ανοίγει την όρεξη της... αχόρταγης Παρί Σεν Ζερμέν.

Από… καμένος με Λάμπαρντ, περιζήτητος ο Ρούντιγκερ!

Δεν πάει ούτε χρόνος που ο Αντόνιο Ρούντιγκερ βρισκόταν μεταξύ πάγκου και εξέδρας στην Τσέλσι. Ο προκάτοχος του Τόμας Τούχελ στο Στάμφορντ Μπριντζ, Φρανκ Λάμπαρντ δεν έτρεφε και μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο του Γερμανού στόπερ. Ο «Φράνκι» ξεκινούσε την αμυντική του γραμμή με άλλα πρόσωπα αδιαφορώντας για τον Ρούντιγκερ. Όλα αυτά όμως άλλαξαν μονομιάς από τη μέρα που ο Βρετανός απολύθηκε από τους «μπλε».

Ο ερχομός του Τόμας Τούχελ στη τεχνική ηγεσία των Λονδρέζων άλλαξε άρδην τα πράγματα. Ο Ρούντιγκερ από παγκίτης μετατράπηκε σε βασικότατο στέλεχος της ομάδας που έφθασε στην κορυφή της Ευρώπης. Ο 28χρονος με αλματώδη βήματα κατάφερε να εκτοξεύσει τις μετοχές του και σήμερα να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους αμυντικούς της Ευρώπης.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Γερμανός αμυντικός ξέρει πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Αυτό αντιλαμβάνονται και στην Τσέλσι, με τον βρετανικό σύλλογο να τρέχει να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Η συνεργασία του με τους «μπλε» ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Ακόμη όμως οι συζητήσεις για τη επέκταση της σύμβασης δεν έχουν προχωρήσει. Αποτέλεσμα ο Ρούντιγκερ να παραμένει ζωντανός στη μεταγραφική λίστα αρκετών «γιγάντων» της Ευρώπης.

Η Παρί περιμένει στη γωνία για Ρούντιγκερ

Μεταξύ των μνηστήρων που παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Παριζιάνοι επιδιώκουν συνεργασία με τον 28χρονο στόπερ. Αν το επόμενο καλοκαίρι ο παίκτης μείνει ελεύθερος η Παρί μοιάζει βέβαιο πως θα κινηθεί για την απόκτησή του. Για την ώρα η υπόθεση παραμένει στον αέρα. Όσο όμως η Τσέλσι δεν καταφέρνει να αποσπάσει την υπογραφή του τόσο ο παίκτης θα πλησιάζει κοντά στην έξοδο. Είναι σαφές πως κάτι τέτοιο δεν είναι καν στο μυαλό του Τόμας Τούχελ. Ο έμπειρος τεχνικός ξεκινάει και τελειώνει την αμυντική του γραμμή με τον Ρούντιγκερ. Η… ελευθερία όμως φέρνει και μεγαλύτερα κέρδη στους ποδοσφαιριστές. Είναι κάτι που το είδαμε πολλάκις φέτος το καλοκαίρι. Μήπως δούμε κάι αντίστοιχο και το επόμενο…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ