Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Καμαβινγκά: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου! Τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Ρεάλ Μαδρίτης

Καμαβινγκά: «Ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου! Τη Ρεάλ Μαδρίτης»

Κάτι παραπάνω από ικανοποιημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης, είναι ο Εντουάρντο Καμαβινγκά.

10.09.2021 | 18:03

Στο έμψυχο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης ανήκει και επισήμως εδώ και μερικές ημέρες ο Εντουάρντο Καμαβινγκά. Λίγο πριν το τέλος των καλοκαιρινών μεταγραφών ο νεαρός άσος τα βρήκε σε όλα με την ισπανική ομάδα. Και εκείνη με τη σειρά της ικανοποίησε τις χρηματικές απαιτήσεις της Ρεν και με το παραπάνω.

Ο Γάλλος μέσος είχε ήδη καταγράψει αρκετά… χιλιόμετρα με την παλιά του ομάδα τόσο σε εγχώριο επίπεδο, όσο και σε ευρωπαϊκό. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε όλες οι μεγάλες ομάδες τον είχαν στα κιτάπια τους. Παρόλα αυτά η «βασίλισσα» κινήθηκε πιο γρήγορα και πιο αποφασιστικά.

Έτσι, οι Ισπανοί είναι αυτοί, οι οποίοι από εδώ και πέρα θα τον έχουν στα χέρια τους και θα τον χαίρονται. Ωστόσο, χαρούμενος είναι και ο ίδιος, όπως τόνισε με δηλώσεις του, αφού είναι τιμή του και καμάρι του που βρίσκεται στη μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου!

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου. Πρόκειται για έναν σύλλογο που σε κάνει να ονειρεύεσαι συνέχεια», τα λόγια του.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Μαθαίνει από τους καλύτερους του είδους ο Καμαβινγκά!

Η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και χρόνια έχει μία τριάδα που δεν… σπάει με τίποτα. Ο λόγος για τους Τόνι Κρόος, Λούκα Μόντριτς και Κασεμίρο που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στους «μερένχες». Παρόλα αυτά ο χρόνος περνάει και όλα δείχνουν πως ο Εντουάρντο Καμαβινγκά στο μέλλον θα «φάει» τη θέση κάποιου.

Ωστόσο, ο Γάλλος μέσος επισήμανε πόσο σημαντικό είναι για εκείνον να τους έχει τώρα δίπλα του και πόσο μεγάλο «σχολείο» είναι για εκείνον.

«Ο Κρόος, ο Μόντριτς και ο Κασεμίρο έχουν κατακτήσει πολλά τρόπαια με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον σύλλογο. Είναι πραγματική τιμή για εμένα να παίζω μαζί τους. Κάθε μέρα που περνάει μαθαίνω ολοένα και περισσότερα από αυτούς! Παρόλα αυτά ο σκοπός μου είναι να φέρω στο γήπεδο τον δικό μου χαρακτήρα. Το δικό μου παιχνίδι. Τον δικό μου τρόπο ζωής και πως αντιλαμβάνομαι ένα ματς.

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα προσπαθήσω να προσφέρω στη Ρεάλ Μαδρίτης από εδώ και στο εξής».

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version