Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ορίστηκε δικάσιμος για Μεντί – Μέχρι 15/11 στη φυλακή
Μάντσεστερ Σίτι

Ορίστηκε δικάσιμος για Μεντί – Μέχρι 15/11 στη φυλακή

Προγραμματίστηκε η δίκη για την υπόθεση ξυλοδαρμού του Μπενζαμέν Μεντί κατά τριών γυναικών, με τον ίδιο να παραμένει στη φυλακή.

10.09.2021 | 19:52

Ο Μπενζαμέν Μεντί θα παραμείνει στη φυλακή τουλάχιστον για 65 μέρες ακόμα. Δηλαδή, μέχρι τις 15 Νοεμβρίου, μετά τις εναντίον του κατηγορίες για βιασμό και σεξουαλική επίθεση. Ο Γάλλος διεθνής αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι θα πρέπει να παραμείνει υπό κράτηση έως την ημερομηνία της επόμενης ακρόασης. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 10/9 στο Τσέστερ.

Ο 27χρονος μπακ κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες στο σπίτι του στο Τσεσάιρ μέσα στο διάστημα Οκτώβριος 2020-Αύγουστος 2021. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα L’Equipe, η δίκη έχει προγραμματιστεί για τις 24 Ιανουαρίου. Μετά την ημερομηνία αυτή θα γίνει γνωστή η ποινή που αναμένεται να επιβληθεί στον Μεντί.

Φυσικά, να αναφέρουμε πως η Μάντσεστερ Σίτι έκανε από τις 25 Αυγούστου γνωστό πως ο παίκτης έχει τεθεί εκτός ομάδας. Είναι λογικό αυτό άλλωστε, μιας και ο ποδοσφαιριστής έχει τρομερά μπλεξίματα με τον νόμο.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Δεν είναι και το καλύτερο παιδί ο Μεντί

Αναμφίβολα αν ανατρέξει κανείς στο παρελθόν, θα διαπιστώσει πως ο Μεντί δεν είναι και το πιο… άγιο παλικάρι. Πριν λίγους μήνες ο Γάλλος μπακ είχε νέα προβλήματα με τις Αρχές. Είχε διοργανώσει κορωνοπάρτι εν μέσω της καραντίνας. Εν γένει ο παίκτης έχει απασχολήσει την επικαιρότητα περισσότερο με τις εξωγηπεδικές του ενέργειες, παρά με τα όσα κάνει στο χορτάρι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version