Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Στον Λουκ Ντε Γιονγκ το ντουλαπάκι του Μέσι (pic)
Μπαρτσελόνα

Στον Λουκ Ντε Γιονγκ το ντουλαπάκι του Μέσι (pic)

Αλλαλή σκυτάλης και στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα. Από σήμερα το ντουλαπάκι που κατείχε ο Μέσι περνά στα χέρια του Λουκ Ντε Γιονγκ.

10.09.2021 | 11:41

Όλα κάποτε τελειώνουν, ακόμη και αυτά που ουδείς μπορεί να σκεφτεί πως μπορούν να προχωρήσουν με διαφορετικό τρόπο. Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό να κλείνει έναν κύκλο μιας ολόκληρης ποδοσφαιρικής ζωής. Τα πάντα στο Καμπ Νου επί 17 χρόνια κυλούσαν στους δικούς του ρυθμούς. Ο 34χρονος είχε συνδέσει τα πάντα με τον καταλανικό σύλλογο.

Έτσι ακόμη ουδείς έχει συνειδητοποιήσει το τέλος του από την Μπαρτσελόνα. Ακόμη και οι «νέοι» που έρχονται στην ομάδα αντιλαμβάνονται το μέγεθος. Το τελευταίο χρονικά απόκτημα των «μπλαουγκράνα», Λουκ Ντε Γιονγκ θα πρέπει να αισθάνεται πολύ τυχερός.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Ο Ολλανδός επιθετικός θα έχει την τιμή για διαδεχθεί τον Μέσι στα αποδυτήρια. Η Μπαρτσελόνα έδωσε τον έμπειρο φορ το ντουλάπακι που μέχρι χθες είχε ο Αργεντινός σούπερ σταρ στην κατοχή του. Ο τηλεοπτικός φακός κατέγραψε τη στιγμή. Ο Ντε Γιονγκ πήγε στην προπόνηση, άνοιξε το ντουλάπι για να αλλάξει και τον έπιασε ένα δέος. Από χθες θα βάζει τα πράγματά του εκεί όπου επί 17 χρόνια τα τοποθετούσε ο καλύτερος όλων των εποχών του καταλανικού συλλόγου.

Ο Ντε Γιονγκ βάζει τη φανέλα του εκεί που έβαζε ο Μέσι τη δική του

Η ευθύνη στις πλάτες του Ολλανδού φορ τεράστια. Αντιλαμβάνεται πως έρχεται σε έναν σύλλογο που περιμένουν πολλά από εκείνον. Με το πνεύμα του Μέσι να πλανάται πάνω από τα κεφάλια όλων των ποδοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα. Ο Αργεντινός έφυγε και άφησε πίσω του μια ομάδα που καλείται να τραβήξει μπροστά. Με τον Ρόναλντ Κούμαν στο τιμόνι και πολλά νέα πρόσωπα στην επιθετική γραμμή.

Ο Λουκ Ντε Γιονγκ είναι ένα από αυτά. Ο επιθετικός της Σεβίλλης – δανεικός στην Μπαρτσελόνα – καλείται να ενσωματωθεί άμεσα στην νέα του ομάδα. Ο Κούμαν θέλει να τον εντάξει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο σκεπτικό του συνόλου. Ο Ολλανδός φορ διαθέτει χαρακτηριστικά που δεν έχει άλλος επιθετικός της ομάδας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version