ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Αβέβαιος για το «εμπάργκο» των Βραζιλιάνων ο Κλοπ!

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, ακόμα δεν γνωρίζει αν θα έχει στην διάθεσή του Βραζιλιάνους παίκτες για το παιχνίδι με την Νόριτς.

Αβέβαιος για το «εμπάργκο» των Βραζιλιάνων ο Κλοπ!

Αβέβαιη μέχρι την τελευταία στιγμή είναι η συμμετοχή Βραζιλιάνων παικτών στην Λίβερπουλ για τον Γιούργκεν Κλοπ την τρέχουσα αγωνιστική. Μετά την αίτηση της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας στην FIFA, είναι άγνωστο αν η Premier League θα δει Βραζιλιάνους διεθνείς παίκτες να αγωνίζονται αυτό το Σαββατοκύριακο.

Όποιος νομίζει πως το «μπάχαλο της FIFA με την Premier League και τους παίκτες που δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν με τις εθνικές τελείωσε, γελιούνται. Οι διοργανωτές του αγγλικού πρωταθλήματος είχαν ασκήσει βέτο σε μερικούς παίκτες, οι οποίοι θα ταξίδευαν με την εθνική τους. Για την καταπολέμηση της διασποράς του κορονοϊού, οι Άγγλοι διοργανωτές απαγόρεψαν σε παίκτες που προέρχονταν από χώρες υψηλής επικινδυνότητας να ενταχθούν στην εθνική τους ομάδα. Αποτέλεσμα ήταν αρκετοί να μείνουν «φυλακισμένοι» το τελευταίο δεκαήμερο στην Αγγλία.

Αβέβαιος για τιμωρία της FIFA στην Premier League ο Κλοπ

Αυτό έφερε την οργή των ομοσπονδιών των χωρών που στερήθηκαν τους παίκτες τους. Και η πρώτη «αδικημένη», Βραζιλία, έχει προσφύγει ήδη στην FIFA για την δικαίωση της. Τιάγκο Σίλβα, Φαμπίνιο, Έντερσον, Άλισον, Φιρμίνο και Γκαμπριέλ Ζεσούς δεν ενσωματώθηκαν με την «Σελεσάο» η οποία ψάχνει εκδίκηση. Κάτι που πιστεύει πως θα βρει με την «ποινή» των ομάδων τους. Αίτημα τους είναι η μη συμμετοχή τους με τις ομάδες συλλόγων τους, για αυτή την αγωνιστική.

Με το αίτημα ακόμα υπό έρευνα, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν ξέρει τι να περιμένει την τρέχουσα αγωνιστική. Και οι τρεις Βραζιλιάνοι που έχει είναι βασικοί και αναντικατάστατοι και ακόμα δεν ξέρει αν θα μπορεί να τους χρησιμοποιήσει. «Είναι μια πολύ περίεργη κατάσταση για τους συλλόγους και τους παίκτες. Οι ομάδες ήθελαν να τους αφήσουν να αγωνιστούν, όμως η νομοθεσία το απαγόρευε. Ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει» ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός, ο οποίος είναι αισιόδοξος πως τελικά θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι παίκτες του.

Ωστόσο, με το «παράθυρο» των εθνικών λίγες εβδομάδες μακριά, ο Κλοπ περιμένει περισσότερα… ντράβαλα στο μέλλον. Ειδικά αν προστεθούν περισσότερες ομάδες στην «κόκκινη λίστα» της Αγγλίας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ