ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί φοβάται τις αντιδράσεις για τον Μπαπέ!

Ο Κίλιαν Μπαπέ παρέμεινε τελικά στην Παρί, αλλά στις τάξεις του γαλλικού συλλόγου φοβούνται την αντίδραση τον οπαδών στο ματς με την Κλερμόν στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Η Παρί φοβάται τις αντιδράσεις για τον Μπαπέ!

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ εξελίχθηκε σε σίριαλ. Κάτι απολύτως λογικό, όταν πρόκειται για νέο μεγάλο αστέρι του ποδοσφαίρου. Με το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν να λήγει το καλοκαίρι του 2022, όλα ήταν στον «αέρα». Από τη μια ο Γάλλος δεν ήθελε να ανανεώσει κι από την άλλη υπήρχε το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα, η «βασίλισσα» κατέθεσε και επίσημη πρόταση που έφτανε τα 170 εκατ. ευρώ για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, οι Παριζιάνοι δεν την έκαναν αποδεκτή, ζητώντας τουλάχιστον 200 εκατομμύρια για να συζητήσουν.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Έτσι, ο Μπαπέ θα παραμείνει για τουλάχιστον μια ακόμη σεζόν στην Παρί. Στις τάξεις της γαλλικής ομάδας δεν έχουν χάσει την ελπίδα τους ότι μπορεί να τον πείσουν να ανανεώσει. Βέβαια, το συγκεκριμένο σενάριο είναι αρκετά δύσκολο από τη στιγμή που και ο ίδιος φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να αγωνιστεί για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Το γεγονός αυτό, σε συνάρτηση με την άρνηση του να ανανεώσει έχει φέρει φόβο στους Παριζιάνους ενόψει της αναμέτρησης με την Κλερμόν στο «Παρκ Ντε Πρενς» (11/9). Κι αυτό γιατί ανησυχούν για τις αντιδράσεις των φιλάθλων προς τον νεαρό άσο, σύμφωνα με τη «Marca».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Όλα τα βλέμματα θα είναι στον Μπαπέ σε αυτό το ματς

Ήδη η Παρί στο συγκεκριμένο ματς θα αγωνιστεί «λειψή». Μέσι, Νεϊμάρ, Ράμος και Ντι Μαρία θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση. Οπότε όλα τα βλέμματα θα «πέσουν» στον Μπαπέ. Ο Γάλλος άσος ήταν αμφίβολος για το παιχνίδι, αλλά εντέλει βρέθηκε στην αποστολή του Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Το αν θα ξεκινήσει βασικός δεν είναι σίγουρο, αλλά θεωρείται βέβαιο πως θα πάρει κάποιο χρόνο συμμετοχής. Άρα θα βρεθεί ξανά μπροστά στο κοινό του «Παρκ Ντε Πρενς».

Ήδη στην πρεμιέρα της Ligue 1 με το Στρασβούργο, ο Μπαπέ δέχτηκε κάποιες αποδοκιμασίες από το παριζιάνικο κοινό. Τότε, ο ίδιος δεν είχε πιέσει τόσο πολύ για την αποχώρηση του. Πλέον, είναι σίγουρο πως το «αγαπημένο παιδί» των οπαδών του συλλόγου έχει αρχίσει να χάνει τη θέση του. Στις τάξεις της Παρί, πάντως, δεν θέλουν να χαλάσει η σχέση του νεαρού άσου με τους οπαδούς της ομάδας. Κι αυτό γιατί ευελπιστούν πως και η δική τους στήριξη θα του αλλάξει γνώμη. Αν, όμως, αρχίσουν οι αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του, το «γυαλί» θα αρχίσει να ραγίζει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ