ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Έτσι… το γλέντησε μέσα στο Παρίσι η Μπορούσια Ντόρτμουντ! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο ήθελε τον Μπαπέ στη Ρεάλ!

Τη μεταγραφή του Κίλιαν Μπαπε στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε πως ήθελε και ο πρόεδρος της συμπολίτισσας Ατλέτικο, για να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της Ατλέτικο ήθελε τον Μπαπέ στη Ρεάλ!

Το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ ήταν από τα πιο «καυτά» θέματα του φετινού καλοκαιριού. Είναι δεδομένο πως θα μονοπωλούσε το ενδιαφέρον αν το μεταγραφικό «παράθυρο» δεν ήταν τόσο… τρελό. Κι αυτό γιατί το να «μετακομίσουν» μέσα στο ίδιο διάστημα τόσο ο Λιονέλ Μέσι όσο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν είναι και εύκολο. Εν πάση περιπτώσει, ο Γάλλος άσος βρέθηκε στο επίκεντρο για αρκετό καιρό. Κάτι αναμενόμενο αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για το next big thing του ποδοσφαίρου. Ο ίδιος δεν ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν, που λήγει το καλοκαίρι του 2022 και επιθυμούσε να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε ο Μπαπέ. Κι αυτό γιατί οι Παριζιάνοι αρνήθηκαν κάθε πρόταση της «βασίλισσας». Μάλιστα, η τελευταία έφτανε τα 170 εκατ. ευρώ, με τη γαλλική ομάδα να ζητάει τουλάχιστον 200 για να μπει σε συζητήσεις. Η ισπανική ομάδα, όπως είναι λογικό, αποσύρθηκε από τις διαπραγματεύσεις. Κάτι που έγινε προς απογοήτευση των οπαδών της, αλλά και του προέδρου της… Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο. Ο ίδιος, μιλώντας σ’ ένα τουρνουά προς τιμήν του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε τόνισε πως θα ήθελε να δει τον Γάλλο στη «βασίλισσα» για να αυξηθεί κι άλλο ο ανταγωνισμός στο ισπανικό ποδόσφαιρο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Μετά τον Μπαπέ μίλησε και για τον Γκριεζμάν ο Θερέθο

«Θα ήθελα πάρα πολύ ο Κίλιαν Μπαπέ να είχε έρθει στη Ρεάλ Μαδρίτης, γιατί αυτό θα ήταν υπέροχο για τον ανταγωνισμό στο ισπανικό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θερέθο. Παράλληλα, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε και για την επιστροφή του Αντουάν Γκριεζμάν. Όπως τόνισε, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει ενθουσιασμός και περιμένει μια καλή υποδοχή για τον Γάλλο. Παράλληλα, έστειλε κι ένα μήνυμα σε όσους διαφωνούν με την επιστροφή του «Γκριζού».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον ερχομό του, πιστεύουμε ότι θα δυναμώσει και θα βοηθήσει την ομάδα αρκετά. Θεωρώ επίσης ότι ο κόσμος θα τον υποδεχθεί με πολύ καλό τρόπο. Σίγουρα πάντα υπάρχει μια δυσαρέσκεια, αλλά δεν περιμέναμε έτσι κι αλλιώς να τον υποδεχτούν με ανοικτές αγκάλες. Σε όσους διαφωνούν, θέλω να πω ότι είναι μια εξαιρετική προσθήκη για την Ατλέτικο κι αν θέλουμε να κερδίζουμε τίτλους πρέπει να έχουμε παίκτες σαν αυτόν»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ