ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Οι «αετοί» της Πάλας πήραν στο κυνήγι την Τότεναμ! (vid)

Βαρετή και χωρίς τρόπο ανάπτυξης, η Τότεναμ απογοήτευσε κόντρα στην εντυπωσιακή Κρίσταλ Πάλας με τους Εντουάρ και Ζαχά να την διασύρουν με 3-0!

Οι «αετοί» της Πάλας πήραν στο κυνήγι την Τότεναμ! (vid)

Με αρκετές απουσίες και τον… θαυματουργό Σον εκτός, η Τότεναμ ηττήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας με 1-0. Ο Γουίλφριντ Ζάχα έκανε πάρτι από την δεξιά πτέρυγα και με δικό του γκολ υποχρέωσε στην πρώτη φετινή γκέλα τους εξωφρενικά… βαρετούς «πετεινούς». Ντεμπούτο από όνειρο για τον Οντσόν Εντουάρ που σε μόλις 27” βρήκε δίχτυα στην Premier League.

Ημίχρονο βγαλμένο από… όνειρο, για λάθος λόγους…

Με κακούς οιωνούς ξεκίνησε το παιχνίδι για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Μόλις στο 8′ ο Έρικ Ντάιερ τραυματίστηκε και τελικά λίγα λεπτά αργότερα αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Σε ένα ημίχρονο που θα ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα, η Πάλας είχε την σχετική υπεροχή. Η ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά δεν απειλήθηκε ποτέ, αλλά ουσιαστικά ούτε και η ίδια απείλησε.

Με μοναδική εξαίρεση την ευκαιρία του Γκάλαχερ στο 43′, όταν και ο Γιορίς έδιωξε σε κόρνερ, το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια άλλη σημαντική ευκαιρία. Ο Ζαχά έκανε αρκετές φορές γιο-γιο την δεξιά πλευρά των «πετεινών», όμως το σκορ κόλλησε στο 0-0.

Ζάχα και Εντουάρ έκαναν ό,τι ήθελαν στην Τότεναμ!

Στο δεύτερο μισό η Τότεναμ «θυμήθηκε» να κάνει το πρώτο της σουτ (!) στο ματς. Ο μοναδικός ενεργός παίκτης των «πετεινών», Λούκας Μόουρα, έκανε ωραίες ντρίπλες και σούταρε έξω από την περιοχή. Ο Γκουαίτα όμως ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε σταθερά την μπάλα.

Λίγα λεπτά αργότερα όμως «άναψαν τα αίματα»! Ο Ζαχά συνέχισε να κάνει ό,τι ήθελε και ο Τζαφέτ Τανγκάνγκα εκνευρισμένος πέταξε κάτω τον Ιβοριανό. Κίνηση που θα μετάνιωνε λίγο αργότερα, καθώς τιμωρήθηκε με την κίτρινη κάρτα. Με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού, ο Άγγλος θα έβλεπε ακόμα μια κίτρινη κάρτα και θα έφευγε νωρίς για τα αποδυτήρια.

Στο 73′ η Πάλας άγγιξε το γκολ με σέντρα σουτ από την αριστερή πλευρά. Με αυτοθυσία όμως ο Ρεγκιγιόν έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή, πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα. Η πίεση συνεχιζόταν και με αριθμητικό μειονέκτημα, η Πάλας «σφυροκοπούσε». Τελικά, ο Ντέιβις έκανε χέρι την περιοχή και η Πάλας κέρδισε το πέναλτι. Με εκτελεστή τον εξαιρετικό Ζαχά, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ!

Το δεύτερο χτύπημα για την Τότεναμ ήρθε από τον Εντουάρ στο 84ο λεπτό. Περνώντας ως αλλαγή δευτερόλεπτα νωρίτερα, ο Γάλλος στράικερ έκανε ντεμπούτο στα αγγλικά γήπεδα. Και μόλις σε 27 δευτερόλεπτα «σκότωσε» με χτύπημα μέσα από την περιοχή τους πρωτοπόρους, υποχρεώνοντας τους στην πρώτη τους ήττα. Και με ασίστ φυσικά από τον εξαιρετικό και φέτος Ζαχά!

Ο άλλοτε παίκτης της Σέλτικ είχε κέφια και πυροβόλησε ξανά στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή, ο 23χρονος τιμώρησε ξανά τους «πετεινούς» για το τελικό 3-0! Απίστευτο ντεμπούτο για τον Γάλλο, εξαιρετική η Πάλας στο ξεκίνημα της σεζόν.  Πρώτη ήττα για τον Νούνο στην Τότεναμ, η οποία προβλημάτισε και οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ