Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Βασικός κόντρα στη Νιούκαστλ ο Κριστιάνο! (pic)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Βασικός κόντρα στη Νιούκαστλ ο Κριστιάνο! (pic)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, θα ξεκινήσει τελικά στη βασική ενδεκάδα στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νιούκαστλ.

11.09.2021 | 16:10

Ολόκληρη η Αγγλία κινείται στους ρυθμούς του Κριστιάνο Ρονάλντο το τελευταίο διάστημα. Αφορμή γι’ αυτό αποτέλεσε η επιστροφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 ολόκληρα χρόνια. Κάτι που λίγους μήνες πριν έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, πλέον αποτελεί την πραγματικότητα. Βέβαια, η μεταγραφή του έγινε σχεδόν από το… πουθενά. Κι αυτό γιατί ο ίδιος βρισκόταν σχεδόν μια «ανάσα» από την μετακόμιση του στη συμπολίτισσα Σίτι. Ωστόσο, ο 36χρονος πήρε μια απόφαση «καρδιάς» και μετά από ένα τηλεφώνημα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον άλλαξε τον προορισμό του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Όπως είναι λογικό η επιστροφή του Κριστιάνο προκάλεσε «παράνοια» στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ. Ειδικά, από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι θα κάνει ντεμπούτο το Σάββατο (11/9) κόντρα στη Νιούκαστλ, όλο το «Ολντ Τράφορντ» κινούταν στους… ρυθμούς του. Βέβαια, το πιθανότερο ήταν να βρεθεί στον πάγκο και να περάσει ως αλλαγή ο Πορτογάλος σούπερ σταρ. Ωστόσο, ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έκανε την «ανατροπή» και επέλεξε τον «CR7» για την βασική ενδεκάδα, προς τέρψιν πιθανώς όλων των φιλάθλων των «κόκκινων διαβόλων».

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Κριστιάνο επέστρεψε «σπίτι» του για να πετύχει και πάλι

Ήδη, λίγο νωρίτερα, ο Κριστιάνο έγινε αποδέκτης αποθεωτικής υποδοχής κατά την έξοδο του από το πούλμαν της ομάδας. Άλλωστε, η επιστροφή στο «σπίτι» του ήταν το κερασάκι στην «τούρτα» σ’ ένα εξαιρετικό καλοκαίρι για τη Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενισχύθηκαν τόσο στην άμυνα με την απόκτηση του Βαράν, όσο και στην επίθεση με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και τον Τζέιντον Σάντσο. Φυσικά, μόνος στόχος τους είναι η επιστροφή στην κορυφή της Premier League. Εκεί όπου απέχουν οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Ο Κριστιάνο έκανε σαφές πως δεν πήγε για… διακοπές στη Γιουνάιτεντ, αλλά για να την οδηγήσει σε τίτλους. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν μπορούσε παρά να διακρίνει τη θέληση του 36χρονου άσου να γίνει ηγέτης αυτής της ομάδας και γι’ αυτό το λόγο του έδωσε φανέλα βασικού από την αρχή. Άλλωστε, ο Πορτογάλος έδειξε σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας. Ο ίδιος επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ» και θέλει να δείξει από την αρχή τις… διαθέσεις του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version