ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Από… νωρίς στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Τίλεμανς!

Η Μπαρτσελόνα έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Γιούρι Τίλεμανς κι ετοιμάζεται για ένα μεταγραφικό... Clasico, αφού ο Βέλγος ενδιαφέρει και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Από… νωρίς στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Τίλεμανς!

Τα πράγματα την περσινή σεζόν δεν εξελίχθηκαν και με τον καλύτερο τρόπο για την Μπαρτσελόνα. Αν εξαιρέσει κανείς το Κύπελλο Ισπανίας, το οποίο κατέκτησε, η ομάδα της Καταλονίας απέτυχε στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Στο πρωτάθλημα έμεινε τρίτη, πίσω από την πρωταθλήτρια Ατλέτικο και τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Στο Champions League αποκλείστηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν στη φάση των «16», χωρίς να προβάλει τρομερή αντίσταση. Βέβαια, η εικόνα των «μπλαουγκράνα» στο δεύτερη μισό της σεζόν ήταν σαφώς καλύτερη. Γι’ αυτό άπαντες ήλπιζαν πως το καλοκαίρι με την απαιτούμενη ενίσχυση θα δημιουργηθεί μια καλύτερη ομάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, στις τάξεις της Μπαρτσελόνα ήρθε ένα πραγματικό τέλος εποχής. Κι αυτό γιατί ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε έπειτα από 17 ολόκληρα χρόνια. Οι Καταλανοί κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αυτή την απώλεια, αλλά και το γεγονός ότι η ενίσχυση της δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, δεδομένων και των περιορισμένων οικονομικών πόρων. Ό,τι έγινε έγινε, όμως, και πλέον οι «μπλαουγκράνα» έχουν στρέψει το βλέμμα τους στη σεζόν, χωρίς βέβαια να κλείνουν τις «κεραίες» τους για παίκτες. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ένας παίκτης που έχει… ξετρελάνει τους ανθρώπους του ισπανικού συλλόγου είναι ο Γιούρι Τίλεμανς.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Ρεάλ Τίλεμανς

Δεν αποκλείεται «μάχη» Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για Τίλεμανς το ερχόμενο καλοκαίρι

Είναι δεδομένο πως η Μπαρτσελόνα θα χρειαστεί έστω και από τη νέα σεζόν ενίσχυση στη μεσαία γραμμή. Πιο συγκεκριμένα, οι «μπλαουγκράνα» αναζητούσαν έναν παίκτη με δυναμισμό στο κέντρο, αλλά που να μπορεί ταυτόχρονα να μοιράσει το παιχνίδι και να έχει ένα καλό σουτ από απόσταση. Γι’ αυτό, άλλωστε, έγινε προσπάθεια από τους Καταλανούς για την απόκτηση ενός εκ των Βαϊνάλντουμ και Σαούλ. Χωρίς, βέβαια, κανείς εκ των δύο να ντυθεί τελικά στα «μπλαουγκράνα».

Ο Τίλεμανς παρακολουθείται εδώ και καιρό από τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα, όπως τονίζει το δημοσίευμα. Ο Βέλγος συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που ψάχνει η ισπανική ομάδα, ενώ λογικά η τιμή του δεν θα είναι απαγορευτική. Κι αυτό γιατί το συμβόλαιο του με τη Λέστερ λήγει το καλοκαίρι του 2023 και ο ίδιος δεν επιθυμεί να το ανανεώσει. Βέβαια, ο 24χρονος μέσος βρίσκεται στο στόχαστρο και της Ρεάλ Μαδρίτης, οπότε δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο ένα… clasico για την απόκτηση του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ