ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Με «τρελό» γκολ λύτρωσε τη Ρόμα ο Ελ Σαραουί! (vid)

O Στεφάν Ελ Σαραουί στη δεύτερη θητεία του στη Ρόμα, τη λύτρωσε στις καθυστερήσεις με καταπληκτικό γκολ! Τρέλα από Μουρίνιο!

Με «τρελό» γκολ λύτρωσε τη Ρόμα ο Ελ Σαραουί! (vid)

Σε ένα απίστευτο παιχνίδι που διεξήχθη στο «Ολίμπικο», η Ρόμα λυτρώθηκε στο 92ο λεπτό! Με τη Σασουόλο να κρατάει τον βαθμό της ισοπαλίας, έως ότου ο Ελ Σαραουί τη… σκοτώσει! Ο Ιταλός στράικερ επέστρεψε φέτος στους Ρωμαίους και δείχνει ικανός για τρέλες! Πανζουρλισμός στις εξέδρες, με παίκτες, Μουρίνιο και οπαδούς να γίνονται ένα κουβάρι!

Με αυτή της τη νίκη η Ρόμα σκαρφάλωσε ξανά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Έχει εννέα βαθμούς δηλαδή, όσους έχουν Μίλαν και Νάπολι.

Το ματς

Εν γένει στα πρώτα είκοσι λεπτά είδαμε τις δυο ομάδες να παίζουν συντηρητικά. Η μία περίμενε την άλλη. Και κάπως έτσι η πρώτη αξιόλογη φάση ήρθε στο 23ο λεπτό, από πλευράς Σασουόλο. Οι «μπιανκοβέρντι» απείλησαν την εστία των «τζιαλορόσι» με σουτ του Τζούρισιτς, το οποίο κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Μάλιστα, λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι σκόραραν, αλλά ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε από το VAR, ακύρωσε το γκολ. Στο 34ο λεπτό ήρθε η πρώτη κλασική ευκαιρία της Ρόμα, με τον Τάμι Έιμπραχαμ. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός έκανε σουτ, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι καταλήγοντας λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Ωστόσο, η Ρόμα ήταν εύστοχη τρία λεπτά αργότερα, με τον Πελεγκρίνι να βρίσκει τον Κριστάντε στην περιοχή. Ο τελευταίος πλάσαρε σωστά και άνοιξε το σκορ.

Θες να δεις δράση; Γκολ; Ντρίμπλες; Αναλύσεις; Ε, τότε ΠΡΕΠΕΙ να μας ακολουθήσεις στο Youtube!  Ρόμα

Πληγώθηκε η Ρόμα με απίστευτο γκολ

Στο 57ο λεπτό του αγώνα, εκτυλίχθηκε… μαγεία στο χορτάρι από τους παίκτες της Σασουόλο. Συγκεκριμένα, από τους Μπεράρντι και περισσότερο από τον Τζούρισιτς. Ο τελευταίος έπειτα από ασίστ του πρώτου, έκανε ασύλληπτο τακουνάκι νικώντας τον Ρούι Πατρίσιο για το 1-1.

Δυο λεπτά αργότερα, η Ρόμα έχασε μοναδική ευκαιρία. Ο Έιμπραχαμ βρέθηκε με την μπάλα στα πόδια από πλεονεκτική θέση, αλλά την έστειλε στο δεξί δοκάρι. Ούτε το σουτ του Πελεγκρίνι στον 73′ βρήκε στόχο, με τον Ιταλό να κάνει ωραία ενέργεια στην περιοχή. Σούταρε, όμως η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ. Μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο είχαμε δυο φάσεις εκατέρωθεν, με τους Μπόγκα και Ελ Σαραουί.

Τα τελευταία λεπτά ήταν κυριολεκτικά ακατάλληλα για καρδιακούς. Μιας και με πανέμορφο σουτ με πλασέ στο παραθυράκι, ο Στεφάν Ελ Σαραουί υπέγραψε τη νίκη της Ρόμα! Στην τελευταία φάση η Σασουόλο σκόραρε, αλλά το γκολ δεν μέτρησε!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ