ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Νίκη-χρυσάφι στις… καθυστερήσεις των καθυστερήσεων η Ατλέτικο! (vid)

Πολύ δύσκολη ανατροπή για την Ατλέτικο Μαδρίτης με αντίπαλο την Εσπανιόλ η οποία στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων «τσίμπησε» το τρίποντο!

Νίκη-χρυσάφι στις… καθυστερήσεις των καθυστερήσεων η Ατλέτικο! (vid)

Σπουδαία νίκη για… καρδιακούς πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στην Εσπανιόλ! Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι «κολτσονέρος» πλησίασαν την «γκέλα», όμως ο Γιανίκ Καράσκο δεν το επέτρεψε. Οι «ροχιμπλάνκος» δεν εμφανίστηκαν σοβαροί κόντρα στην ομάδα της Βαρκελώνης αλλά τελικά… δεν το πλήρωσαν, επικρατώντας με 2-1.

Ανώτερη η Εσπανιόλ, προηγήθηκε δίκαια

Ένα ξεκούραστο απόγευμα πίστευαν πως θα έχουν στην Βαρκελώνη οι πρωταθλητές. Η Ατλέτικο κατέβηκε νωχελική στο «Κορνεγιά Ελ-Πρατ» και η Εσπανιόλ φρόντισε να την τιμωρήσει. Από νωρίς, οι γηπεδούχοι έδειξαν τις διαθέσεις τους απειλώντας με τον Άντρι Εμπάρμπα. Ο Όμπλακ όμως δεν επέτρεψε παραβίαση από τόσο νωρίς, παραχωρώντας με δυσκολία το κόρνερ.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν δεν ήταν ιδιαίτερα… γουρλής στην επιστροφή του με την αγαπημένη του Ατλέτικο. Η ευκαιρία που σπατάλησε στο 17ο λεπτό ήταν σχεδόν… βέβαιο γκολ, αλλά ο Γάλλος δεν τελείωσε σωστά την φάση. Νέα μεγάλη ευκαιρία για την Εσπανιόλ είχε πάλι ο Εμπάρμπα, όμως και πάλι ο Σλοβένος τερματοφύλακας κράτησε την εστία του ανέπαφη.

Την ζημιά τελικά για την Ατλέτικο την έκανε ο Ραούλ Ντε Τόμας στο 40′. Αμέσως μετά την ευκαιρία του Εμπάρμπα και στο κόρνερ, ο Ισπανός στράικερ πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Προβάδισμα με το οποίο οι δύο ομάδες κατηφόρισαν για τα αποδυτήρια.

Ο Kαράσκο πάλεψε μόνος του για την Ατλέτικο και τα κατάφερε!

Αποφασισμένη να αλλάξει το σκορ, η Ατλέτικο ξεκίνησε δυναμικά το δεύτερο ημίχρονο. Μόλις 8 λεπτά μετά την επανέναρξη, ο Λεμάρ κατάφερε να βρει δίχτυα. Αν και αρχικά το γκολ μέτρησε, μετά από σύσταση του VAR, η φάση θεωρήθηκε μη γενόμενη και τελικά ακυρώθηκε το τέρμα του.

Τα λεπτά κυλούσαν χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες για τις δύο ομάδες. Η Εσπανιόλ καλά θωρακισμένη δεν επέτρεπε στους «ροχιμπλάνκος» να απειλήσουν. Και αυτό που οι τακτικές δεν κατάφεραν να πετύχουν, ήρθε από την ατομική ποιότητα του Καράσκο. Με περίτεχνη ενέργεια ο Βέλγος απελευθερώθηκε και εξαπέλυσε ένα σουτ το οποίος ο Λόπεθ δεν μπόρεσε να αποκρούσει για το 1-1.

Η πίεση συνεχίστηκε από τους «κολτσονέρος», που πλέον πίστευαν στο θαύμα. Και με δέκα λεπτά καθυστερήσεων οι Μαδριλένοι είχαν αρκετό χρόνο. Τελικά, πάλι με τον Καράσκο να παίζει σημαντικό ρόλο, ήρθε η τεράστια ανατροπή! Ο Βέλγος σέρβιρε στον Λεμάρ στο 90+9′ (!) και ο Γάλλος έφερε την ολική ανατροπή!

Τεράστια νίκη για την Ατλέτικο, η οποία συνεχίζει να προβληματίζει. Ήττα-σοκ για την αξιόμαχη Εσπανιόλ που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για περίπου 100 λεπτά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ