ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

«Περίπατος» για τη Λίβερπουλ με το μυαλό στον Έλιοτ! (vid)

Η Λίβερπουλ πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στην έδρα της Λιντς (3-0), αλλά ο σοκαριστικός τραυματισμός του Χάρβεϊ Έλιοτ αποτέλεσε το «αγκάθι» μιας άνετης νίκης.

«Περίπατος» για τη Λίβερπουλ με το μυαλό στον Έλιοτ! (vid)

Το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Λιντς στο «Έλιαντ Ρόουντ» έμοιαζε να πηγαίνει άψογα για τους «κόκκινους». Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ προηγούταν με 2-0 και βάδιζε προς ένα άνετο τρίποντο. Κάτι που εντέλει έγινε με το τελικό 3-0 πιθανώς ακόμα και να… αδικεί την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Ωστόσο, το τέλειο «κόκκινο» βράδυ «αμαυρώθηκε» από τον σοκαριστικό τραυματισμό του Χάρβεϊ Έλιοτ. Ο 18χρονος άσος έπεσε σφαδάζοντας στο χορτάρι έπειτα από μαρκάρισμα του Στρούικ, που αποβλήθηκε, με το πόδι του να μοιάζει να «διαλύεται».

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ένα πρώτο μέρος γεμάτο… πάνω κάτω και γεμάτο Λίβερπουλ

Το ματς ξεκίνησε με ταχύτατο ρυθμό και η Λιντς απείλησε μόλις στο 5′. Ο Ραφίνια βρήκε τον Ροντρίγκο, που πλάσαρε από το ύψος της περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα πάνω στον Άλισον. Η Λίβερπουλ «απάντησε» στις ευκαιρίες εννιά λεπτά αργότερα. Ο Σαλάχ έβγαλε μια όμορφη πάσα στον Ζότα, που κοντρόλαρε και σούταρε με τη μια, με τον Μελιέ να διώχνει εύκολα. Στο 20ο λεπτό, όμως, οι «κόκκινοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ βρήκε χώρο και κι ένα το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Σαλάχ να «σπρώχνει» την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0! Αυτό ήταν το γκολ υπ’ αριθμόν 100 στην Premier League για τον Αιγύπτιο άσο.

Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ «άγγιξε» και δεύτερο γκολ σε δύο περιπτώσεις. Ο Ζότα γύρισε την μπάλα από τα δεξιά στον Μανέ που αστόχησε σε άδειο τέρμα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μελιέ νίκησε σε τετ α τετ τον Έλιοτ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 31′ το σουτ του Μανέ πέρασε λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και σουτ του Έλιοτ στο 38′. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τη Λίβερπουλ να προηγείται με 1-0, έχοντας κάμποσες ευκαιρίες και γι’ άλλα γκολ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λίβερπουλ

Ο σοβαρός τραυματισμός του Έλιοτ «αμαύρωσε» ένα τέλειο «κόκκινο» βράδυ

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ίδιο φρενήρη ρυθμό και τη Λίβερπουλ να πιέζει. Μάλιστα, στο 48′ οι «κόκκινοι» έφτασαν ξανά κοντά σε δεύτερο τέρμα. Ο Μανέ μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Σαλάχ, με τον Στράουκ να του βάζει την κόντρα πριν στείλει την μπάλα στην κενή εστία. Από το κόρνερ αυτής της φάσης, όμως, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πέτυχε το γκολ που δικαιούταν. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ εκτέλεσε, ο Φαν Ντάικ πήρε την πρώτη κεφαλιά και μέσα στην αναμπουμπούλα ο Φαμπίνιο έκανε το 2-0!

Στο 60ο λεπτό οι αριθμητικές ισορροπίες του ματς άλλαξαν. Ο Στρόικ έκανε ένα εγκληματικό μαρκάρισμα στον Έλιοτ, και αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή. Μάλιστα, ο τραυματισμός του νεαρού άσου έδειξε να είναι ιδιαίτερα σοβαρός, με τον ίδιο να αποχωρεί με φορείο. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι δύο ομάδες «πάγωσαν» λίγο. Στο 75, πάντως, η Λίβερπουλ πλησίασε σε ακόμη ένα γκολ, αλλά ο Μανέ άργησε κι έχασε την ευκαιρία. Έξι λεπτά αργότερα, ο Σενεγαλέζος άσος είχε μια ακόμη εξαιρετική ευκαιρία, με τον Μελιέ να αποκρούει το σουτ του με τα πόδια.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν στο 83′, με τον Μπάμφορντ να βλέπει εκτός θέσης τον Άλισον και να πλασάρει σχεδόν από το κέντρο, με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να διώχνει τελευταία στιγμή. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, η Λίβερπουλ κατάφερε να βρει ακόμη ένα γκολ. Ο Τιάγκο βρήκε τον Μανέ στην περιοχή κι εκείνος γύρισε και πλάσαρε σωστά για το τελικό 3-0!

Με τη νίκη αυτή η Λίβερπουλ έφτασε τους 10 βαθμούς σε τέσσερα ματς κι έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας τις Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Φυσικά το μυαλό όλων στους «κόκκινους» βρίσκεται πλέον στον Χάρβεϊ Έλιοτ. Ο νεαρός άσος είναι πιθανό να έπαθε μεγάλη ζημία, στη στιγμή μάλιστα που είχε βρει θέση στη βασική ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ. Από την άλλη η Λιντς ηττήθηκε για δεύτερη φορά στη σεζόν κι έμεινε στους μόλις 2 βαθμούς και την 17η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λιντς (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μελιέ, Έιλινγκ, Γιορέντε (33′ Στρόικ), Κούπερ, Φίρπο, Φίλιπς, Ραφίνια, Ντάλας, Ροντρίγκο (46′ Ρόμπερτς), Χάρισον (66′ Τζέιμς), Μπάμφορντ.

Λίβερπουλ (Γιούργκεν Κλοπ): Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Φαν Ντάικ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Τιάγκο (93′ Κεϊτά), Έλιοτ (63′ Χέντερσον), Σαλάχ, Μανέ, Ζότα (82′ Τσάμπερλεϊν).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ