Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σοκαριστικός τραυματισμός για Έλιοτ! (vid)
Λίβερπουλ

Σοκαριστικός τραυματισμός για Έλιοτ! (vid)

Ο Χάρβεϊ Έλιοτ τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Λιντς, με το χτύπημα του να είναι πραγματικά ανατριχιαστικό.

12.09.2021 | 20:02

Το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Λιντς έμοιαζε να κυλάει ιδανικά για τους «κόκκινους». Με μια εξαιρετική εμφάνιση ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και έμοιαζαν να περνούν ένα άνετο απόγευμα. Ωστόσο, στο 63ο λεπτό συνέβη μια φάση που αμαύρωσε ολόκληρη την αναμέτρηση. Ο Πασκάλ Στρόικ έκανε ένα δολοφονικό μαρκάρισμα στον Χάρβεϊ Έλιοτ, του οποίου το πόδι φάνηκε σαν να διαλύεται.

Ο νεαρός άσος έπεσε σφαδάζοντας στο χορτάρι, με τον τραυματισμό του να μοιάζει ιδιαίτερα σοβαρός. Άλλωστε, η αντίδραση του Σαλάχ στο βίντεο τα λέει όλα. Ο Ολλανδός αμυντικός αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή Γκρεγκ Πόουσον, αλλά η ζημία είχε ήδη γίνει. Κι όλα αυτά ενώ ο Έλιοτ είχε αρχίσει να βρίσκει ρόλο και θέση στη βασική ενδεκάδα του Γιούργκεν Κλοπ τη φετινή σεζόν.

Δείτε τον τραυματισμό του Έλιοτ:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version