ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερ Λεβερκούζεν

Δεν αφήνει το πουλέν της ούτε με… σφαίρες η Λεβερκούζεν!

Ο Φλόριεν Βιρτς είναι ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Γερμανίας και στην Λεβερκούζεν δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται ενδεχόμενο πώλησής του.

Δεν αφήνει το πουλέν της ούτε με… σφαίρες η Λεβερκούζεν!

Προς το παρών δεν έχει να πάει πουθενά εκτός από την Λεβερκούζεν ο Φλόριαν Βιρτς. Το επόμενο μεγάλο όνομα του γερμανικού ποδοσφαίρου έχει ακόμα 5 έτη στο συμβόλαιό του και οι «ασπιρίνες» δεν έχουν κανένα απολύτως λόγο να τον πουλήσουν. Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο καλοκαίρι.

Ιδιαίτερα πλούσια φαίνεται πως είναι τα «φυτώρια» της Λεβερκούζεν. Σχεδόν κάθε χρονιά, όλο και κάποιος πιτσιρικάς που θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο θα ξεπεταχτεί από τις ακαδημίες του, κάνοντας θραύση στην πρώτη ομάδα. Πριν λίγες σεζόν ήταν ο Κάι Χάβερτς, ο οποίος τελικά κατάφερε να πάρει την πολύ ακριβή μεταγραφή του στην Τσέλσι. Και εκεί όχι απλά αγωνίστηκε, αλλά στην πρώτη του κιόλας σεζόν σκόραρε το τέρμα που έστεψε πρωταθλήτρια Ευρώπης τους «μπλε».

Germany’s forward Florian Wirtz (R) celebrates with teammates Germany’s forward Lukas Nmecha and Germany’s defender Ridle Baku scoring the second goal for his team during the UEFA Under21 Championship semi final football match between the Netherlands and Germany in Szekesfehervar, on June 3, 2021. (Photo by Attila KISBENEDEK / AFP) (Photo by ATTILA KISBENEDEK/AFP via Getty Images)

Η κίνηση-ματ της Λεβερκούζεν στο συμβόλαιο του

Πλέον, την θέση του στην Λεβερκούζεν πήρε ο Φλόριαν Βίρτς. Μόλις 18 ετών, ο νεαρός μέσος των «ασπιρινών» έχει καταφέρει ήδη να ξεχωρίσει με το μοναδικό του ταλέντο. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε ως πολλά υποσχόμενος (5 γκολ και 6 ασίστ σε 29 παιχνίδια), φέτος όμως βελτιώθηκε ακόμα περισσότερο. Σε 3 παιχνίδια και μόλις 123 λεπτά συμμετοχής (!), ο νεαρός Γερμανός δείχνει το πόσο καλός είναι. Ο απολογισμός των 2 τερμάτων και 3 ασίστ σε τόσο λίγο αγωνιστικό χρόνο είναι πραγματικά εξωγήινος!

Κάτι που δεν έχουν καταλάβει μόνο στην Λεβερκούζεν, αλλά και αρκετές ομάδες στην Ευρώπη. Και όταν ο τεχνικός της εθνικής Γερμανίας, Χάνσι Φλικ μιλά με τόσο καλά λόγια για εσένα, ξέρεις ότι κάτι κάνεις καλά. «Είναι το πλήρες πακέτο. Έχουμε μια εξαιρετική μετοχή”¨για το μέλλον» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός εκλέκτορας, εγκωμιάζοντας τον 18χρονο.

Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ ήδη τρίβουν τα χέρια τους, θέλοντας να τον κάνουν δικό τους. Όμως δεν λογαριάζουν μια λεπτομέρεια: δεν υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης. Το συμβόλαιο του μικρού Γερμανού λήγει το 2026 και δεν έχει κάποια ρήτρα. Κάτι που σημαίνει πως η Λεβερκούζεν μπορεί να ζητήσει όσα χρήματα θέλει για το ταλεντάκι της. Και η λογική λέει πως αυτό το ποσό θα είναι πολύ μεγάλο. Όταν βέβαια θελήσει να το ζητήσει…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ