Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Επίσημα πρώτος στο FIFA ο Μέσι – Τρίτος ο Κριστιάνο! (pics)
Παρί Σεν Ζερμέν

Επίσημα πρώτος στο FIFA ο Μέσι – Τρίτος ο Κριστιάνο! (pics)

To EA Sports FIFA έκανε γνωστά τα επίσημα στατιστικά των μεγάλων ποδοσφαιρικών αστέρων για το νέο παιχνίδι που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

13.09.2021 | 18:59

Πείτε την αλήθεια… Όλοι έχουμε «καεί» στο ποδοσφαιράκι έστω και μια φορά στη ζωή μας. Δεν θα κάνουμε συγκρίσεις για το ποιο παιχνίδι προτιμάτε. Απλώς θα πούμε ότι για όσους κλείνουν προς το FIFA, η εταιρεία που έχει το εν λόγω game έβγαλε επίσημα ratings για 22 ποδοσφαιρικούς αστέρες.

Τα επίσημα στατιστικά βγήκαν πριν από λίγο, αλλά λίγο πολύ ξέραμε την κατάσταση. Δηλαδή ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στο παιχνίδι, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να είναι δυο βαθμούς και δυο θέσεις πίσω! Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με 93 πόντους μέσο όρο.

Αυτός που ακολουθεί και μπαίνει σφήνα στο μεγάλο δίδυμο άσπονδων εχθρών είναι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός στράικερ της Μπάγερν Μονάχου υπολείπεται κατά έναν βαθμό από τον Μέσι. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να έρχεται τρίτος με 91 βαθμούς Μ.Ο. Να αναφέρουμε πως ο Πορτογάλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιράζεται το χάλκινο μετάλλιο με άλλους τέσσερις!

Οι… σπασμένοι του FIFA

Συγκεκριμένα, μαζί με τους Ντε Μπρούιν, Μπαπέ, Νεϊμάρ και Όμπλακ! Ο Σλοβένος παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο FIFA. Πάμε να δούμε τους υπόλοιπους… σπασμένους παίκτες. Αυτούς δηλαδή που αν τους έχεις, ο αντίπαλός σου θα νευριάσει σίγουρα!

Με 90 overall έχουμε τους Κέιν, Καντέ, Νόιερ και Τερ Στέγκεν. Έναν βαθμό λιγότερο έχουν οι υπόλοιποι που συμπληρώνουν την 22άδα. Πρόκειται για τους Σαλάχ, Μανέ, Άλισον, Φαν Ντάικ, Ντοναρούμα, Μπενζεμά, Κίμιχ, Σον, Κουρτουά, Κασεμίρο και Έντερσον.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version