ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Ο Κούμαν ζητάει εκδίκηση για το 8-2!

Να «πληγώσουν» την Μπάγερν Μονάχου, όσο το δυνατόν πιο πολύ γίνεται, θέλουν στην Μπαρτσελόνα, όπως τόνισε ο Ρόναλντ Κούμαν με δηλώσεις του.

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν: Ο Κούμαν ζητάει εκδίκηση για το 8-2!

Δεν έχει περάσει και τόσος πολύ καιρός από τότε που η Μπαρτσελόνα έχασε στο Champions League από την Μπάγερν Μονάχου με σκορ 8-2. Ήταν το καλοκαίρι του 2020 όταν συνέβη αυτό. Ακόμη και έτσι, όμως, οι Καταλανοί προσπαθούν με κάθε τρόπο να το αφήσουν πίσω μιας και από εκείνο το χρονικό διάστημα ως και σήμερα τους έχει ταλαιπωρήσει αρκετά, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ο Ολλανδός τεχνικός δεν βρισκόταν εκείνο το βράδυ στον πάγκο των Καταλανών. Ωστόσο, μιλώντας τη συνέντευξη Τύπου πριν την εντός έδρας αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Γερμανίας, επισήμανε πως θα ήθελε πάρα πολύ εκείνος και οι παίκτες του να… πληγώσουν την Μπάγερν.

«Η Μπάγερν Μονάχου έχει μία πολύ καλή και έμπειρη ομάδα. Θα είναι αρκετά δύσκολο ματς για εμάς. Ξέρουμε ότι το επίπεδό τους, ειδικά ατομικά, είναι πολύ υψηλό. Αλλά θέλουμε να τα πάμε καλά φέτος στο Champions League. Θέλουμε να διακριθούμε και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Στόχος μας είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ώστε να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σεζόν στο Champions League.

Η ήττα με σκορ 8-2 ήταν πριν από δύο σεζόν. Πέρυσι αρκετοί παίκτες είχαν πολλά προβλήματα, εξαιτίας αυτού του αποτελέσματος. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά ως ομάδα και να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι γίνεται. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση και πιστεύω μπορούμε να πληγώσουμε την Μπάγερν σε αυτό το παιχνίδι», τα λόγια του.

Θες να δεις δράση; Γκολ; Ντρίμπλες; Αναλύσεις; Ε, τότε ΠΡΕΠΕΙ να μας ακολουθήσεις στο Youtube!  Δεν... τρέχει ο Κούμαν!

Δεν… τρέχει ο Κούμαν!

Η σεζόν μόλις ξεκίνησε. Δεν έχουν περάσει πολλά ματς. Παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα έχει αφήσει θετικό δείγμα, παρά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι.

Για τους Καταλανούς ξεχωρίζει ήδη ο Μέμφις Ντεπάι με τις εμφανίσεις του. Ωστόσο, ο Ρόναλντ Κούμαν δεν θέλει να πει μεγάλα λόγια. Δεν βιάζεται. Οπότε δεν μπορεί να γνωρίζει αν η ομάδα του είναι μέσα στη λίστα με τις ομάδες που μπορούν να σηκώσουν την κούπα του Champions League.

«Δεν ξέρω και δεν μπορώ να πω από τώρα ότι είμαστε μία από τις ομάδες που θέτουν υποψηφιότητα για την κατάκτηση του Champions League. Παρόλα αυτά θα παίξουμε κόντρα σε μία ομάδα που κάθε χρόνο θέλει να τα πάρει όλα. Γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να τα πάμε καλά στην άμυνα και στην επίθεση να προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τους κενούς χώρους».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ