ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ο Νόιερ θύμισε με… τρόπο το 8-2 στην Μπαρτσελόνα!

Η Μπάγερν Μονάχου ετοιμάζεται για το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπαρτσελόνα, αλλά, ο Μάνουελ Νόιερ δεν έχει ξεχάσει ακόμα το 8-2.

Ο Νόιερ θύμισε με… τρόπο το 8-2 στην Μπαρτσελόνα!

Ήταν το καλοκαίρι του 2020 όταν η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το τελευταίο της Champions League. Στον δρόμο της προς την κορυφή το αποτέλεσμα που… σόκαρε όχι μόνο την Ευρώπη, αλλά και τον κόσμο όλο, ήταν η νίκη των Γερμανών επί της Μπαρτσελόνα με σκορ 8-2! Ένα παιχνίδι που ακόμα έχει κατά νου ο Μάνουελ Νόιερ, όπως τόνισε με δηλώσεις του πριν το πρώτη αναμέτρηση για τη φετινή διοργάνωση μεταξύ των δύο συλλόγων.

Πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ. Ειδικά στους Καταλανούς. Η μεγαλύτερη αλλαγή από τότε είναι, φυσικά, η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ακόμη και έτσι, όμως, ο Γερμανός κίπερ δεν… χαλαρώνει!

«Εννοείται ότι τέτοια ματς σαν τη νίκη μας με σκορ 8-2 δεν γίνεται να τα ξεχάσεις όσος καιρός και αν έχει περάσει από τότε. Παρόλα αυτά πλέον η Μπαρτσελόνα έχει μία τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με τότε. Οι παίκτες που διαθέτει τώρα πρέπει να βγουν μπροστά και να αναλάβουν έναν ρόλο που είχε ο Μέσι πριν φύγει από εκείνους. Πιστεύω πως η Μπαρτσελόνα θα είναι καλύτερη τακτικά τώρα σε σχέση με τότε

Φυσικά είναι ασυνήθιστο για κάθε ομάδα να παίζει απέναντι στην Μπαρτσελόνα και να μην έχει να αντιμετωπίσει τον Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι είμαι χαλαρός. Η Μπαρτσελόνα ακόμη και τώρα έχει πολλούς καλούς παίκτες στην επίθεσή της. Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν βρίσκεται ο Μέσι σε εκείνη την κάνει ακόμη πιο απρόβλεπτη μπροστά. Όταν παίζεις κόντρα στην Μπαρτσελόνα ποτέ δεν είσαι χαλαρός», τα λόγια του.

Θες να δεις δράση; Γκολ; Ντρίμπλες; Αναλύσεις; Ε, τότε ΠΡΕΠΕΙ να μας ακολουθήσεις στο Youtube!  Περιμένει δύσκολο βράδυ ο Νόιερ!

Περιμένει δύσκολο βράδυ ο Νόιερ!

Η Μπάγερν Μονάχου το Σαββατοκύριακο που πέρασε έπαιζε εκτός έδρας κόντρα στη Λειψία. Από την άλλη η Μπαρτσελόνα είχε… ρεπό, προκειμένου να είναι φρέσκια και πιο ξεκούραστη πριν το παιχνίδι με τους Γερμανούς. Ωστόσο, ο Μάνουελ Νόιερ δεν είναι σίγουρος πως αυτό είναι απαραίτητα καλό.

Παρόλα αυτά ο έμπειρος κίπερ πιστεύει πως το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι ακόμη και αν δεν έχει να αντιμετωπίσει τον Λιονέλ Μέσι.

«Εμείς είχαμε ένα δύσκολο ματς το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη δεν αγωνιζόταν και είναι πιο ξεκούραση. Αλλά κάποιες φορές είναι καλό να έχεις πολλά ματς μαζεμένα γιατί αποκτάς ρυθμό και είναι κάτι καλό αυτό Ειδικά τώρα που είναι ακόμα αρχή της σεζόν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ