ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η αρχηγική ομιλία του Κριστιάνο που… πόρωσε τη Γιουνάιτεντ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στους συμπαίκτες του στη Γιουνάιτεντ πριν το ντεμπούτο του, τονίζοντας τους πως έχει ως μόνο στόχο την κορυφή.

Η αρχηγική ομιλία του Κριστιάνο που… πόρωσε τη Γιουνάιτεντ!

Το δεύτερο ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν κάτι παραπάνω από ονειρικό. Το απόγευμα του Σαββάτου (11/9) ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φόρεσε έπειτα από 12 χρόνια τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων» στο παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ. Όπως είναι λογικό ολόκληρο το «Ολντ Τράφορντ» περίμενε τι θα συμβεί. Κι ο 36χρονος επιθετικός δεν απογοήτευσε κανέναν, αφού με δύο δικά του γκολ οδήγησε την ομάδα του σε μια εμφατική νίκη (4-1). Σ’ ένα παιχνίδι, μάλιστα, στο οποίο δεν λογίζονταν να ξεκινήσει ως βασικός, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να το… παίρνει πάνω του και να τον ξεκινάει στην ενδεκάδα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Κριστιάνο έλαβε αποθεωτικά σχόλια από άπαντες για την εμφάνιση του. Ωστόσο, στο μυαλό του ίδιου περιτριγυρίζει η επιστροφή στην κορυφή. Εκεί απ’ όπου η Γιουνάιτεντ απέχει οκτώ ολόκληρα χρόνια. Ήταν τη σεζόν 2012/13 όταν κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα στην τελευταία της σεζόν με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, όμως, θέλει και κούπες και σύμφωνα με τη «Sun» το ξεκαθάρισε και στους συμπαίκτες του πριν το ματς με τη Νιούκαστλ, κάνοντας μια αρχηγική ομιλία που ενέπνευσε τους πάντες.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο

Κριστιάνο: «Δεν ήρθα για να γίνω μαζορέτα – Είμαι εδώ για να κερδίζω»

Αρχικά, ο Κριστιάνο τους τόνισε πως βασικός στόχος είναι οι τίτλοι και οι επιτυχίες. Για να επιτευχθεί αυτό, όμως, θα πρέπει άπαντες να δώσουν το 100% και να αγαπήσουν την ομάδα στην οποία αγωνίζονται. Παράλληλα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανέφερε πως θέλει να δημιουργήσει μια νοοτροπία νικητή στον σύλλογο. Κάτι που θα τον οδηγήσει σε επιτυχίες, ακόμα κι όταν αυτός αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο. Μετά από αυτά τα λόγια, όπως τονίζει το αγγλικό Μέσο, οι συμπαίκτες του ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, προτού μπουν στο γήπεδο.

«Δεν ήρθα για να γίνω μαζορέτα. Εάν θέλετε να είστε επιτυχημένοι, πρέπει να αγαπήσετε αυτό το κλαμπ από τα βάθη της καρδιάς σας. Πρέπει να φάτε, να κοιμηθείτε και να παλέψετε για αυτόν τον σύλλογο. Είτε παίζεις, είτε είσαι αναπληρωματικός, πρέπει να υποστηρίζεις τους συμπαίκτες σου και να δίνεις πάντα το μέγιστο. Είμαι εδώ για να κερδίζω και τίποτα άλλο. Η νίκη μας φέρνει χαρά. Θέλω να είμαι ευτυχισμένος. Εσείς;

Είστε όλοι σπουδαίοι παίκτες και πιστεύω σε εσάς, αλλιώς δεν θα επέστρεφα. Οι φίλαθλοι θα σας υποστηρίξουν, εάν δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Θέλω να δημιουργήσω μια νοοτροπία νίκης και όταν αποσυρθώ, να παραμείνει, έτσι ώστε, αυτή η ομάδα παικτών να κυριαρχήσει στο ποδόσφαιρο, όπως κάναμε στο παρελθόν. Θα τα δώσω όλα, αλλά χρειάζομαι και την υποστήριξή σας. Είστε έτοιμοι να πολεμήσετε; Να δώσετε τα πάντα στο γήπεδο;», φέρονται να ήταν τα λόγια του Κριστιάνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ