ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κράουτς: «Δώρο Θεού ο Μέσι, αλλά τελικά διαλέγω Κριστιάνο»

Το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το ντεμπούτο του, «έπλεξε» μέσω της στήλης του στη «Daily Mail» ο Πίτερ Κράουτς.

Κράουτς: «Δώρο Θεού ο Μέσι, αλλά τελικά διαλέγω Κριστιάνο»

Οι ατάκες του Πίτερ Κράουτς έχουν μείνει στην ιστορία. Όπως και μερικά από τα γκολ που σημείωσε στην καριέρα του ο παλαίμαχος επιθετικός, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό έχει την προσωπική του στήλη στην αγγλική εφημερίδα «Daily Mail». Εκεί, όπου φρόντισε, να αποθεώσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το εντυπωσιακό του ντεμπούτο στο εντός έδρας ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αντίπαλο τη Νιούκαστλ.

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει ο Άγγλος ήταν πάντα υπέρ του Λιονέλ Μέσι. Ένας ακόμη θαυμαστής του Αργεντινού επιθετικού. Ούτε ο πρώτος, ούτε και ο τελευταίος με όλα όσα είχε δει από εκείνον. Όχι άδικα εδώ που τα λέμε. Ωστόσο, ο Κράουτς φαίνεται πως άλλαξε γνώμη μετά την επιστροφή του Πορτογάλου στους «κόκκινους διαβόλους». Ειδικά μετά το ντεμπούτο του μαζί τους!

«Πάντα ήμουν θαυμαστής του Μέσι και όλων όσων έκανε. Ωστόσο, η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η αρχή που έκανε μου φαίνεται ικανά να με κάνουν να αλλάξω γνώμη. Αλλά θέλω να είμαι ξεκάθαρος μαζί σας. Ο Μέσι είναι ένα δώρο του Θεού. Όλα όσα κάνει είναι μαγικά. Απίστευτα.

Ωστόσο, είμαστε σε μία φάση πλέον, όπου όλα τα μεγάλα ρεκόρ τα έχει σπάσει ένας άνθρωπος. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Είχα την τύχη να βρίσκομαι στο γήπεδο με μία μπύρα στο χέρι όταν τον είδα να γίνεται πρώτος σκόρερ σε διεθνές επίπεδο με τη φανέλα της εθνικής Πορτογαλίας.

Ο ένας είχε το θείο χάρισμα και ο άλλος δούλεψε πολύ σκληρά και συνεχίζει να το κάνει μέχρι και αυτή την ηλικία. Είμαστε πολύ τυχεροί που τους παρακολουθούμε και τους δύο και που οι καριέρες τους πήραν αυτό τον δρόμο», μερικά απ’ όλα όσα έγραψε ο Πίτερ Κράουτς στη στήλη του.

Θες να δεις δράση; Γκολ; Ντρίμπλες; Αναλύσεις; Ε, τότε ΠΡΕΠΕΙ να μας ακολουθήσεις στο Youtube!  Πίστευε πολύ στον Σαλάχ ο Κράουτς μέχρι που είδε τον... Κριστιάνο!

Πίστευε πολύ στον Σαλάχ ο Κράουτς μέχρι που είδε τον… Κριστιάνο!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ είναι ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα… πιστόλια της Premier League τα τελευταία χρόνια. Γι’ αυτό το λόγο και ο Πίτερ Κράουτς, όπως γράφει στη στήλη του, πίστευε ότι θα τερματίσει τη σεζόν με περισσότερα γκολ σε σχέση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Γι’ αυτό και έβαλε ένα στοίχημα.

Ωστόσο, η εμφάνιση του Πορτογάλου στο παιχνίδι με τη Νιούκαστλ έχει κάνει τον Άγγλο σχολιαστή να… φοβάται πως θα χάσει τα χρήματά του!

«Μόλις είδα τη μεταγραφή του Κριστιάνο από τη Γιουβέντους έβαλα ένα στοίχημα με έναν οπαδό της Γιουνάιτεντ. Πόνταρα ότι ο Σαλάχ θα βάλει πιο πολλά γκολ από τον Πορτογάλο. Όμως, έχω ξεκινήσει να φοβάμαι για τα λεφτά μου μετά τα δύο τέρματα που σημείωσε τόσο απλά με τη Νιούκαστλ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ