ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Η Ντόρτμουντ έχει έτοιμη λίστα με τους… αντί-Χάαλαντ!

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θεωρείται απίθανο να παραμείνει στην Ντόρτμουντ και το ερχόμενο καλοκαίρι και ήδη η γερμανική ομάδα έχει έτοιμη λίστα με τέσσερις αντικαταστάτες του.

Η Ντόρτμουντ έχει έτοιμη λίστα με τους… αντί-Χάαλαντ!

Την περασμένη σεζόν ο Έρλινγκ Χάαλαντ «μάγεψε» όλο τον πλανήτη με τα κατορθώματα του. Με 41 γκολ και 12 ασίστ σε 41 συμμετοχές οδήγησε την Ντόρτμουντ στην κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και την είσοδο στην τετράδα της Bundesliga. Την ίδια στιγμή καθιερώθηκε ως ένας από τους κορυφαίους φορ στον κόσμο. Ο Νορβηγός επιθετικός δε δείχνει, πάντως, διάθεση να σταματήσει. Γι’ αυτό, άλλωστε, ήδη μετράει 8 γκολ και 4 ασίστ σε 6 ματς, «πυροβολώντας» συνεχώς. Το είπε και ο ίδιος έτσι κι αλλιώς πως θέλει να μετράει περισσότερα τέρματα από παιχνίδια και προς τα εκεί… βαδίζει.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Πέραν τούτου, με τις επιδόσεις του ο Χάαλαντ έχει τραβήξει τα «βλέμματα». Το καλοκαίρι το όνομα του βρέθηκε σε ουκ ολίγα μεταγραφικά σενάρια. Ωστόσο, ο ίδιος παρέμεινε στην Ντόρτμουντ, τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν. Ωστόσο, άπαντες θεωρούν πως το ερχόμενο καλοκαίρι ο Νορβηγός φορ θα αλλάξει ομάδα. Κάτι το πιστεύει και η… ίδια η Ντόρτμουντ, που σύμφωνα με την «Bild» έχει ήδη έτοιμη λίστα τεσσάρων αντικαταστατών του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Χάαλαντ

Ποιοι βρίσκονται στη λίστα της Ντόρτμουντ για την αντικατάσταση του Χάαλαντ

Οι Λαουτάρο Μαρτίνες και Τίμο Βέρνερ είναι οι δύο πρώτες επιλογές των Βεστφαλών. Την ίδια στιγμή βέβαια οι δυο τους είναι και οι πιο περίπλοκες περιπτώσεις. Ο Αργεντινός επιθετικός βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρηση του από την Ίντερ το καλοκαίρι. Ωστόσο, σε μια πλήρη ανατροπή των δεδομένων, ο ίδιος όχι μόνο παρέμεινε, αλλά ετοιμάζεται ν’ ανανεώσει και το συμβόλαιο του. Κάτι που σημαίνει πως θα χρειαστεί ένα… αστρονομικό ποσό για την πώληση του. Από την άλλη, ο Γερμανός φορ τα βρήκε «σκούρα» στην Τσέλσι. Ωστόσο, ο Τόμας Τούχελ συνεχίζει να πιστεύει στις δυνατότητες του. Την ίδια στιγμή οι απαιτήσεις των «μπλε» φτάνουν τα 53 εκατομμύρια ευρώ για εκείνον, ενώ η Μπάγερν Μονάχου του Γιούλιαν Νάγκελσμαν επίσης παρακολουθεί την περίπτωση του.

Βέβαια, στις τάξεις της Ντόρτμουντ έχουν ακόμη δύο ονόματα στη λίστα των αντί-Χάαλαντ. Πρόκειται για τους Μάρκους Τουράμ και Αντρέα Μπελότι. Ο Γάλλος φορ γνωρίζει πολύ καλά την Bundesliga, αλλά και τον τεχνικό των Βεστφαλών, Μάρκο Ρόζε, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Γκλάντμπαχ. Ο ίδιος έχει ρήτρα ύψους 45 εκατ. ευρώ και η επιλογή του θεωρείται η φθηνότερη δυνατή για παίκτη που έχει συμβόλαιο. Κι αυτό γιατί, ο Ιταλός φορ μπορεί να αποκτηθεί χωρίς να δαπανηθεί ούτε ένα ευρώ. Βλέπετε, το συμβόλαιο του Μπελότι με την Τορίνο λήγει το καλοκαίρι του 2022 και ο ίδιος δεν έχει ανανεώσει. Ωστόσο, στις τάξεις της Ντόρτμουντ έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την περίπτωση Ιμόμπιλε, που αποκτήθηκε από την ίδια ομάδα και δεν… ακούμπησε. Αυτό που άπαντες καταλαβαίνουν, βέβαια, είναι πως ο Χάαλαντ δεν αναμένεται να μείνει στην Ντόρτμουντ και το θέμα είναι που θα καταλήξει μελλοντικά.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ