ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Λεονάρντο: «Δε νομίζω πως ο Μπαπέ θα φύγει»

Τη σιγουριά του πως ο Κίλιαν Μπαπέ θα παραμείνει τελικά στην Παρί Σεν Ζερμέν και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι εξέφρασε ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Λεονάρντο.

Λεονάρντο: «Δε νομίζω πως ο Μπαπέ θα φύγει»

Το μέλλον του Κίλιαν Μπαπέ εξελίχθηκε σ’ ένα τεράστιο «σίριαλ» στο τέλος του καλοκαιριού. Από τη μια ο Γάλλος άσος έχει συμβόλαιο με την Παρί, ως το καλοκαίρι του 2022. Ένα συμβόλαιο το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει, αρνούμενος όλες τις προτάσεις. Από την άλλη, η Ρεάλ Μαδρίτης κινήθηκε για την απόκτηση του, προσφέροντας ως και 170 εκατ. ευρώ για την αγορά του. Ο νεαρός επιθετικός εξέφρασε στους Παριζιάνους την επιθυμία του μετακομίσει στη «βασίλισσα», αλλά αυτό δεν έγινε πράξη. Κι αυτό γιατί η γαλλική ομάδα ζήτησε 200 εκατομμύρια… ακατέβατα για να μπει σε συζητήσεις.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Έτσι, με το κλείσιμο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, επισημοποιήθηκε η παραμονή του Μπαπέ στην Παρί, τουλάχιστον ως το άλλο καλοκαίρι. Από εκεί και πέρα, όμως, το μέλλον του Γάλλο άσου είναι κάπως «θολό». Βέβαια, οι περισσότεροι θεωρούν πως ο νεαρός άσος θα υπογράψει στην Ρεάλ Μαδρίτης αμέσως μόλις μείνει ελεύθερος, εκπληρώνοντας το παιδικό του όνειρο. Ωστόσο, ο αθλητικός διευθυντής της γαλλικής ομάδας, Λεονάρντο, σε συνέντευξη του στο «Canal+» εξέφρασε τη σιγουριά του πως ο Μπαπέ θα ανανεώσει τελικά με την Παρί.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαπέ

Λεονάρντο: «Κανείς δεν σκέφτεται το μέλλον της Παρί χωρίς τον Μπαπέ»

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε αρχικά στις συζητήσεις με τη Ρεάλ. Εκεί έριξε το «καρφί» για τη στάση της ισπανικής ομάδας και το γεγονός ότι κινήθηκε στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου και όχι νωρίτερα. Παράλληλα, τόνισε πως η φημολογούμενη τελευταία πρόταση της «βασίλισσας» δεν ήρθε ποτέ, ενώ σ’ εκείνο το σημείο δήλωσε σίγουρος για την παραμονή του Μπαπέ. Ο Λεονάρντο αποθέωσε τον Γάλλο άσο, επισημαίνοντας το «δέσιμο» του με τους Παριζιάνους, ποντάροντας σε αυτό για την ανανέωση. Τέλος, αναφέρθηκε στην τριάδα που δημιουργεί με τους Μέσι και Νεϊμάρ, τονίζοντας πως μεταξύ τους αλληλοσυμπληρώνεται τέλεια.

«Δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά της Ρεάλ Μαδρίτης. Το να ξεκινάς συζητήσεις για έναν από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, την τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών δημιούργησε μια κατάσταση που δε μας άρεσε. Η θέση μας για την προσφορά ήταν ξεκάθαρη. Δεν ήταν αρκετή, το ποσό ήταν μικρότερο από αυτό που είχαμε δώσει. Η τελευταία προσφορά για την οποία μιλούσαν δεν ήρθε τελικά ποτέ. Δεν μπορείς να οργανώνεις μια μεταγραφική περίοδο για δύο, τρεις, τέσσερις μήνες και να αλλάζεις έτσι τα πλάνα σου. Δεν βλέπω, πάντως, τον Μπαπέ να φεύγει στο τέλος της σεζόν. Κανείς δε σκέφτεται το μέλλον της Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς τον Κίλιαν

Ο Μπαπέ αντιπροσωπεύει λίγο τη διαφορά ανάμεσα στο κάτι επιφανειακό και σε κάτι βαθύ. Η σχέση του με την ομάδα είναι πάρα πολύ βαθιά. Γι’ αυτό δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Ο Κίλιαν αντιπροσωπεύει αρκετά πράγματα. Δεν είναι μόνο το ότι είναι Γάλλος και ένας από τους κορυφαίους παίκτες στον κόσμο. Έχει έναν τρόπο που αρέσει σε εμάς, σε όλους αρέσει. Ο Μέσι, ο Νεϊμάρ και ο Μπαπέ δεν είναι κάτι που μπορείς να δεις για μια σεζόν. Νομίζω ότι αλληλοσυμπληρώνονται, αφού ο καθένας είναι ο κορυφαίος στα χαρακτηριστικά του. Δεν βλέπω καμία ζήλεια μεταξύ τους», είπε ο Λεονάρντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ