ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Στην Ευρώπη η Γιουβέντους παραμένει «κυρία»! (vid)

Η Γιουβέντους έκανε ποδαρικό με το «δεξί» στο Champions League, επικρατώντας εύκολα εκτός έδρας της Μάλμε (3-0) και πανηγυρίζοντας την πρώτη της νίκη στη σεζόν.

Στην Ευρώπη η Γιουβέντους παραμένει «κυρία»! (vid)

Στο ξεκίνημα της στη Serie A η Γιουβέντους παραπαίει. Γι’ αυτό, άλλωστε, έχει μαζέψει μόλις ένα βαθμό στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Ωστόσο, στο Champions League τα πράγματα είναι διαφορετικά και η «Γηραιά Κυρία» το απέδειξε με το ξεκίνημα. Με μια μεστή εμφάνιση, η ιταλική ομάδα πέρασε… αέρας από την έδρα της Μάλμε (3-0) κι ανέβηκε στην κορυφή του 8ου ομίλου. Πρώτη νίκη στη σεζόν για την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, που ελπίζει να αποτελέσει εφαλτήριο για τη συνέχεια.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το «καθάρισε» από τη ημίχρονο η Γιουβέντους

Το παιχνίδι, πάντως, δεν ξεκίνησε με ιδιαίτερο ρυθμό. Η Γιουβέντους είχε την μπάλα στα πόδια της και την πρωτοβουλία των κινήσεων στα πρώτα λεπτά. Ωστόσο, δεν μπορούσε να δημιουργήσει εύκολα φάσεις στην καλά οργανωμένη άμυνα των Σουηδών. Η «Γηραιά Κυρία», όμως, ευτύχησε να πάρει προβάδισμα στην πρώτη αξιοσημείωτη φάση της στο ματς. Στο 23′ ο Κουαδράδο σέντραρε από δεξιά, ο Μπεντανκούρ έκανε κεφαλιά πάσα και ο Άλεξ Σάντρο με δεύτερη κεφαλιά από κοντά έκανε το 1-0!

Το γκολ έδωσε άλλον «αέρα» στη Γιουβέντους που συνέχισε να πιέζει. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα, πάλι με τον Βραζιλιάνο μπακ, αλλά το σουτ του πέρασε λίγο άουτ. Στο 32′ χρειάστηκε μια εξαιρετική επέμβαση του Ντιαβαρά για να σταματήσει το σουτ του Μοράτα. Ωστόσο, λίγο πριν τη συμπλήρωση των 45 λεπτών, οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους. Ο Νίλσεν ανέτρεψε τον Μοράτα εντός περιοχής και ο διαιτητής καταλόγισε αμέσως πέναλτι. Ο Ντιμπάλα ήταν εύστοχος από τα 11 μέτρα κι «έγραψε» το 2-0! Ωστόσο, η ιταλική ομάδα βρήκε ακόμη ένα γκολ στο αμέσως επόμενο λεπτό. Από ελεύθερο του Σέζνι, ο Ραμπιό κατέβασε κι έβγαλε για τον Μοράτα, οι αμυντικοί της Μάλμε μπερδεύτηκαν και ο Ισπανός φορ έκανε το 3-0!

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Γιουβέντους

«Σβηστό» το δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος πήρε σχεδόν διαδικαστικό χαρακτήρα με το ισχυρό προβάδισμα της Γιουβέντους. Ωστόσο, η ιταλική ομάδα ήταν αυτή που ήλεγχε την κατάσταση και προσπαθούσε να βρει κι άλλα τέρματα. Οι φάσεις, όμως, στο δεύτερο 45λεπτο περιορίστηκαν αρκετά. Στο 62′ ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό των παικτών της Γιούβε, ο Μοράτα βγήκε απέναντι από τον Καμαρά, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων τον νίκησε στο τετ α τετ.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο ρυθμός του ματς έπεσε ακόμη περισσότερο. Ουσιαστικά η «Γηραιά Κυρία» κρατούσε με άνεση το υπέρ της σκορ, ενώ η Μάλμε προσπαθούσε να βρει έστω το γκολ της… τιμής, χωρίς να μπορέσει να απειλήσει ουσιαστικά. Έτσι, κύλησαν και τα εναπομείναντα λεπτά, με τη Γιουβέντους να φτάνει σ’ ένα άνετο τρίποντο. Η ιταλική ομάδα πέρασε έτσι στην κορυφή του 8ου ομίλου, σε ισοβαθμία με την Τσέλσι. Παράλληλα, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν. Από την άλλη, οι Σουηδοί δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο και κοιτάζουν πλέον τα επόμενα ματς τους.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μάλμε (Γιον Νταλ Τόμασον): Ντιαβαρά, Μπέργκε, Αχμέντχοτζιτς, Νίλσεν, Μπρόρσον, Ρίεκς (75′ Όλσον), ‘Ινοσεντ (75′ Νανάσι), Κρίστιανσεν, Ρακίπ (59′ Νάλιτς), Μπιρμάντσεβιτς (59’ Αμπουμπακάρι), Τσόλακ.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντανίλο, Ντε Λιχτ (86′ Ρουγκάνι), Μπονούτσι, Άλεξ Σάντρο, Κουαδράδο (82′ Κουλουσέφσκι), Λοκατέλι, Μπεντανκούρ (67′ ΜακΚένι), Ραμπιό, Ντιμπάλα (82′ Ράμσεϊ), Μοράτα (67′ Κιν).

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ