ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

«Χρειαζόταν αυτή την αλλαγή ο Μέσι»

Ο Λιονέλ Μέσι χρειαζόταν τη μεταγραφή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με τον πρώην προπονητή φυσικής κατάστασης της εθνικής Αργεντινής, Φερνάντο Σινιορίνι.

«Χρειαζόταν αυτή την αλλαγή ο Μέσι»

Η μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν αποτέλεσε μια από τις κορυφαίες ειδήσεις του καλοκαιριού. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποχώρησε απ’ την Μπαρτσελόνα ύστερα από 17 ολόκληρα χρόνια, μετακομίζοντας στο Παρίσι. Μια μετακίνηση που λίγο καιρό πριν την επισημοποίηση της δεν έμοιαζε πιθανή. Κι αυτό γιατί ο 34χρονος άσος βρισκόταν μια «ανάσα» από την ανανέωση του με τους Καταλανούς. Ωστόσο, τα πράγματα «χάλασαν», λόγων των οικονομικών προβλημάτων του ισπανικού συλλόγου. Έτσι, ο ίδιος άνοιξε μια νέα «σελίδα» στην καριέρα του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Φυσικά δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατέκριναν τον Μέσι για την επιλογή του. Τόσο από τη μια να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, αν και δεν ήταν και τόσο στο χέρι του, όσο και να μεταγραφεί στην Παρί. Ωστόσο, ο πρώην προπονητής φυσικής κατάστασης της εθνικής Αργεντινής, Φερνάντο Σινιορίνι, με τον οποίο συνεργάστηκαν για κάποιο διάστημα, εξήρε τον συμπατριώτη του, τονίζοντας στο «Foot Mercato» πως χρειαζόταν αυτή την αλλαγή, γιατί οι «μπλαουγκράνα» δεν μπορούσαν πλέον να ικανοποιήσουν τις προσδοκίες του.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μέσι

«Ο Μέσι έχει τεράστια τακτική ευφυία»

Ο Σινιορίνι ανέφερε πως πλέον η Μπαρτσελόνα δεν ήταν η ίδια με παλιά. Γι’ αυτό δεν θα μπορούσε να δώσει στον Μέσι αυτό που χρειαζόταν για να διεκδικήσει τίτλους. Παράλληλα, ο 70χρονος πλέον προπονητής, αναφέρθηκε και στην τεράστια διάρκεια του Αργεντινού άσους. Όπως τόνισε ο 34χρονος ποδοσφαιριστής έχει πλέον την εμπειρία για να… κουμαντάρει τα τρεξίματα του και να μην καταπονείται τόσο. Παράλληλα, εξήρε την τακτική και ποδοσφαιρική ευφυία του.

«Ο Μέσι έχει αρκετή εμπειρία για να μπορεί να διαχειριστεί την κούραση του σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι ο τυπικός παίκτης που κάνει παραπάνω τρεξίματα, αν δεν χρειάζεται να τα κάνει. Σίγουρα άλλοι συμπαίκτες του θα καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά η περίπτωση του είναι κάτι το εξαιρετικό, καθώς καταφέρνει να μείνει σε τόσο υψηλό επίπεδο για πολύ καιρό. Όπως ο Μαραντόνα, έτσι και ο Λέο είναι σαν μια γάτα που κυνηγάει ποντίκια. Η φυσική του κατάσταση θα αντισταθμιστεί με την εμπειρία. Ο Μέσι μια σημαντική τακτική και στρατηγική ευφυία. Αν έμενε στην Μπαρτσελόνα, σίγουρα δε θα είχε μια ομάδα που θα μπορούσε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες του. Η Μπάρτσα δεν είναι η ίδια όπως παλιά. Χρειαζόταν αυτή την αλλαγή», ανέφερε ο Σινιορίνι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ