ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

«Φωνές» στον Λαπόρτα για να διώξει τον Κούμαν!

Την απόλυση του Ρόναλντ Κούμαν ζητούν ολοένα και περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα από τον πρόεδρο της, Τζουάν Λαπόρτα.

«Φωνές» στον Λαπόρτα για να διώξει τον Κούμαν!

Η περσινή σεζόν δεν εξελίχθηκε ιδανικά για την Μπαρτσελόνα. Ουσιαστικά η μόνη της επιτυχία ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας. Σε όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις οι «μπλαουγκράνα» απέτυχαν παταγωδώς. Φυσικά, άπαντες ήλπιζαν για αισθητή βελτίωση του συλλόγου φέτος. Ωστόσο, το καλοκαίρι τα πράγματα εξελίχθηκαν με το χειρότερο τρόπο. Η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι έπειτα από 17 χρόνια έφερε τους Καταλανούς σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Μια συνθήκη την οποία ο Ρόναλντ Κούμαν και οι παίκτες του καλούνταν να διαχειριστούν. Να δημιουργήσουν δηλαδή μια ανταγωνιστική ομάδα, δίχως τον Αργεντινό σούπερ σταρ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Στο ισπανικό πρωτάθλημα τα πράγματα δεν πηγαίνουν άσχημα για την Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, στο Champions League η εντός έδρας ήττα με… κάτω τα χέρια από την Μπάγερν Μονάχου (3-0) έφερε έντονους κλυδωνισμούς. Κι αυτό γιατί οι «μπλαουγκράνα» δεν μπόρεσαν να κοντράρουν ούτε στο ελάχιστο τους Βαυαρούς. Ο Ρόναλντ Κούμαν ήδη έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής, με αρκετούς παίκτες των Καταλανών να έχουν παράπονα από εκείνον. Παράλληλα, σύμφωνα με την «AS» μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου πιέζουν τον Τζουάν Λαπόρτα για να απολύσει τον Ολλανδό.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Λαπόρτα Κούμαν

Ο Λαπόρτα έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στον Κούμαν, αλλά τον κρατάει προς ώρας

Όπως αναφέρει το εν λόγω Μέσο, στο συμβούλιο της Πέμπτης (16/9) υπήρχε έντονος προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας με την Μπάγερν. Έτσι, συνολικά 18 μέλη του Δ/Σ ζήτησαν την αποπομπή του Κούμαν. Ο Λαπόρτα, βέβαια, είναι αυτός που θα κληθεί να πάρει την απόφαση. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ίδιος βασίζεται κυρίως στους Ράφα Γιούστε, Ματέο Αλεμάνι (αθλητικός διευθυντής) και Ραμόν Πλανές (τεχνικός διευθυντής) για την απόφαση του.

Ο Λαπόρτα μαζί με τον Γιούστε έχουν πλέον χάσει την εμπιστοσύνη τους στον Κούμαν. Από την άλλη οι Αλεμάνι και Πλανές τον θεωρούν το μικρότερο «κακό» στην κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα. Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση. Παράλληλα, και η εύρεση αντικαταστάτη του δεν θα είναι εύκολη δουλειά. Ήδη ο Τζόρτνι Κρόιφ, που αυτή τη στιγμή είναι σύμβουλος του Λαπόρτα και αποτέλεσε το πρώτο όνομα που ακούστηκε για τον πάγκο, είναι διστακτικός να αναλάβει, λόγω της εξαιρετικής σχέσης του με τον Κούμαν. Από την άλλη ο Λαπόρτα δεν θεωρεί τον προπονητή της Β’ ομάδας, Σέρτζι Μπαουρχάν κατάλληλο για τη θέση. Τέλος, το όνομα του Τσάβι δεν έχει φύγει ποτέ από το προσκήνιο. Ωστόσο, από τη στιγμή που ο ίδιος «έριξε» άκυρο στην περσινή προσέγγιση της Μπαρτσελόνα στο ίδιο σημείο της σεζόν, δύσκολα θα πει το «ναι» φέτος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ