ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα – Φάτι και στη μέση ο Μέντες!

Η Μπαρτσελόνα παρουσιάζεται ξεκάθαρη όσο αφορά το συμβόλαιο του Άνσου Φάτι. Ο πιτσιρικάς θέλει να ανανεώσει όμως στην υπόθεση υπάρχει και ο Χόρχε Μέντες.

Μπαρτσελόνα – Φάτι και στη μέση ο Μέντες!

O Άνσου Φάτι είναι χωρίς καμία αμφιβολία το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ της Μπαρτσελόνα. Ο ποδοσφαιριστής που οι Καταλανοί ονειρεύονται ως μελλοντικό τους ηγέτη. Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως μετά τη φυγή του Μέσι ο πιτσιρικάς πήρε το βάρος της ευθύνης να φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «10». Στις πλάτες του κουβαλάει τα όνειρα και τις ελπίδες των φίλων της Μπαρτσελόνα για ένα πετυχημένο μέλλον εφάμιλλο με αυτό του πρόσφατου παρελθόντος.

Πέρυσι ο νεαρός μας συστήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το ξεκίνημά του στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα ήταν εκρηκτικό. Ο Ρόναλντ Κούμαν του έδωσε το ελεύθερο και εκείνος ξεδίπλωσε το πηγαίο ταλέντο του και μάγεψε με τις εμφανίσεις του. Στη συνέχεια η τύχη του γύρισε την πλάτη. Ο σοβαρός τραυματισμός στον μηνίσκο τον έθεσε εκτός μάχης για πολλούς μήνες. Τώρα όμως ετοιμάζεται και πάλι να τραβήξει μπροστά και να σαγηνέψει με την ποικιλία των κινήσεων του στο χορτάρι.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Εκτός όμως του αγωνιστικού σκέλους της υπόθεσης υπάρχει και το έντονο παρασκήνιο. Το συμβόλαιο του 18χρονου με τους Καταλανούς ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Η διοίκηση Λαπόρτα γνωρίζοντας τις δυσμενείς συνθήκες στα οικονομικά του συλλόγου τρέχει ήδη την ανανέωση του νεαρού. Μια υπόθεση που για την ώρα δείχνει να έχει δρόμο ακόμη. Ο Φάτι έχοντας ως μάνατζερ τον γνωστό Πορτογάλο Χόρχε Μέντες θέλει να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα. Τόσο στο χρηματικό όσο και στον αγωνιστικό. Θέλει να έχει τις καλύτερες δεσμεύσεις για ένα λαμπρό μέλλον.

Ο Φάτι θέλει Μπαρτσελόνα, ο Μέντες όμως…

Ο Πορτογάλος μάνατζερ προσπαθεί με τη σειρά του να επωφεληθεί από το ταλέντο του πελάτη του. Γι’ αυτό και προσπαθεί να τον σπρώξει στην αγορά και να μην μείνει μονάχα σε διαπραγματεύσεις με τους Καταλανούς. Ο Φάτι από πλευράς του ωστόσο φαίνεται να έχει διαμηνύσει στον μάνατζερ του πως προτεραιότητα για εκείνον έχει η Μπαρτσελόνα. Είναι όμως πολύ νωρίς για να δούμε που θα καταλήξει η… μπίλια.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ