ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Νέα διοργάνωση, ίδια μετριότητα για την Τότεναμ (vid)

Με εκτός έδρας ισοπαλία ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της στο Europa Conference League η Τότεναμ, μένοντας στο 2-2 με τη Ρεν.

Νέα διοργάνωση, ίδια μετριότητα για την Τότεναμ (vid)

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Europa Conference League, η Τότεναμ φιλοξενήθηκε από τη Ρεν στο στάδιο Ρουτ ντε Λοριάν. Τα «σπιρούνια» μετά από μέτρια εμφάνιση έφυγαν μόνο με το βαθμό από τη Γαλλία μετά το ισόπαλο 2-2. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν 2 παίκτες με τραυματισμό (Μόουρα, Μπεγβάιν) και τη βρήκαν σκούρα απέναντι σε μία καλά οργανωμένη ομάδα, όπως η Ρεν. Έτσι, ξεκίνησαν με το αριστερό στη διοργάνωση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το πρώτο 10λεπτο ήταν αναγνωριστικό για τις 2 ομάδες. Στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα, η Τότεναμ προηγήθηκε. Το τέρμα ξεκίνησε από ένα τακουνάκι του Ντομπελέ που κράτησε τη μπάλα ζωντανή μέσα στις 4 γραμμές. Οι παίκτες του Νούνο με 3 πάσες έβγαλαν τον Μοουρα στο κενό χώρο και ο Βραζιλιάνος άνοιξε το σκορ με τη μπάλα να κοντράρει στον Μπαντέ πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να απαντήσουν με τον Μπουριζό στο 18ο λεπτό αλλά ο Γκολίνι ήταν σε ετοιμότητα. Η γαλλική ομάδα έψαχνε με κάθετες πάσες τον σέντερ φορ της και έδειχνε ικανή να απειλήσει. Την ίδια ώρα οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων άφηναν αρκετούς χώρους στους αντίπαλους επιθετικούς να πάρουν τη μπάλα και να γυρίσουν.

Αυτή η αίσθηση επιβεβαιώθηκε στο 23ο λεπτό. Ο Τετ βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και με εξαιρετικό δεξί σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Η Τότεναν δυσκολευόταν να βρεθεί κοντά στα αντίπαλα καρέ λόγω της εξαιρετικής αμυντικής λειτουργίας της Ρεν. Οι γηπεδούχοι έπαιζαν με πολύ κοντά τις αποστάσεις ανάμεσα στις γραμμές τους. Παράλληλα, η γραμμή άμυνας τοποθετούταν ψηλά στο γήπεδο. Έτσι, οι «πετεινοί» δεν μπορούσαν να παίξουν ανάμεσα στις γραμμές γιατί δεν έβρισκαν χώρους. Κάπως έτσι, ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Ακολούθησε μας και στο επίσημο κανάλι μας στο Youtube

Κανείς δεν έφυγε ευ-x-αριστημένος

Η Τότεναμ χρειάστηκε να κυκλοφορήσει με ταχύτητα για να δημιουργήσει τριγμούς στην ανασταλτική λειτουργία της Ρεν. Ωστόσο, ο Ντομπελέ δεν κατάφερε στο 50ο λεπτό να ανοίξει το σκορ. Στο 55ο λεπτό, ο Μόουρα αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή. Αυτή ήταν η 2η φορά που η Τότεναμ αντικατέστησε παίκτη λόγω τραυματισμού, καθώς στο 1ο ημίχρονο είχε αποχωρήσει και ο Μπερβάιν.

Η Ρεν σταδιακά άρχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο, μετά και την αντικατάσταση του Χάρι Κέιν. Έτσι, κέρδιζε μέτρα στο γήπεδο και έφερε τούμπα το παιχνίδι στο 72΄. Μετά από ομαδική προσπάθεια, ο Σουλεϊμάνα σούταρε και ο Λαμπόρντ εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση του Γκολίνι για να γράψει το 2-1.

Η Τότεναμ δεν απογοητεύτηκε και μετά από αδράνεια στην άμυνα της Ρεν ισοφάρισε σε 2-2. Ο Χόιμπιεργκ ήταν ο σκόρερ της ισοφάρισης στο 76ο λεπτό, σκοράροντας με το εξωτερικό. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης, οι 2 ομάδες δεν κατάφεραν να αλλάξουν κάτι με αποτέλεσμα να μείνει μέχρι τέλους αυτό το σκορ.

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου

    • Φίτεσε: 3
    • Τότεναμ: 1
    • Ρεν: 1
    • Μούρα: 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ