Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ο Γκουαρντιόλα παρακαλάει τον κόσμο της Σίτι να κάνει το… αυτονόητο!
Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρντιόλα παρακαλάει τον κόσμο της Σίτι να κάνει το… αυτονόητο!

Κάλεσμα στον κόσμο της Μάντσεστερ Σίτι έκανε ο τεχνικός της ομάδας, Πεπ Γκουαρντιόλα, μετά το τέλος του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Λειψία.

16.09.2021 | 12:58

Έχει αναμορφώσει τη Μάντσεστερ Σίτι. Την έχει κάνει μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αφήσει το στίγμα του στους «πολίτες» και αυτό είναι κάτι που σίγουρα κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει. Παρόλα αυτά ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι και τόσο ικανοποιημένος.

Όχι από τους ποδοσφαιριστές του. Αλλά από τον κόσμο του συλλόγου που δεν στηρίζει τόσο πολύ, όσο εκείνος θα ήθελε ή θα περίμενε, το σύνολό του. Μάλιστα, ο Ισπανός κόουτς έδειξε να είναι προβληματισμένος με τις μισοάδειες εξέδρες στην πρεμιέρα της Σίτι για το Champions League στο ματς του «Έτιχαντ» με αντίπαλο τη Λειψία.

Γι’ αυτό το λόγο και έστειλε το δικό του μήνυμα στους απανταχού υποστηρικτές της αγγλικής ομάδας, προκειμένου να δώσουν βροντερό «παρών» στο επόμενο εντός έδρας ματς που είναι για την Premier League κόντρα στη Σαουθάμπτον!

«Θα ήθελα να δω περισσότερο κόσμο στο γήπεδο στο επόμενο παιχνίδι μας που είναι το Σάββατο (18/9) που έρχεται. Θα είμαστε αρκετά κουρασμένοι. Εκτός αυτού η Σαουθάμπτον έχει μία πολύ καλή και επικίνδυνη ομάδα. Προσκαλώ όλο τον κόσμο του συλλόγου να έρθει την ώρα που ξεκινάει το παιχνίδι και να μας στηρίξει όσο πιο πολύ γίνεται», τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τη Λειψία για το Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Είχε μάθει… αλλιώς ο Γκουαρντιόλα!

Πριν αναλάβει τη Μάντσεστερ Σίτι ο Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και της Μπάγερν Μονάχου. Δύο συλλόγων που έχουν τεράστια βάση φιλάθλων σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Στα εντός έδρας ματς με οποιονδήποτε αντίπαλο δεν έπεφτε… καρφίτσα. Έτσι, είχε μάθει ο Ισπανός τεχικός.

Είναι λογικό και επόμενο τα πολλά κενά στις εξέδρες του «Έτιχαντ», ειδικά σε αγώνα του Champions League, να μην αρέσουν στον Ισπανό τεχνικό και να του κάθονται… κάπως περίεργα όλα αυτά. Άλλωστε βλέπει την ομάδα του να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να σκοράρει πολλά γκολ. Οπότε έχει ένα λόγο παραπάνω να κάνει αυτές τις δηλώσεις για τον κόσμο της Σίτι.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version