ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
Mάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Λίβερπουλ: Κι εγώ που ζω σε Déjà Vu!
Ο Νέβιλ γλεντάει τον Κλοπ: «Τόσο μπορούν, τόσο παίζουν! Δες το ρόστερ…»
Κριστιάνο: Το είχε βάλει από το σπίτι του – Η ΓΚΟΛΑΡΑ που κέρδισε το βραβείο Πούσκας (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Ο Λεβαντόφσκι «πετσόκοψε» την Premier League με τις δηλώσεις του!

H Premier League θεωρείται από πολλούς ως το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, όμως, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει άλλη άποψη γι' αυτό.

Ο Λεβαντόφσκι «πετσόκοψε» την Premier League με τις δηλώσεις του!

Είναι από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα, κατά πολλούς ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι βρίσκεται αυτή την εποχή στην κορυφή της λίστας και δεν… βλέπει κανέναν. Παρόλα αυτά όλοι όσοι τον «πολεμάνε» και θέλουν να μειώσουν την αξία των κατορθωμάτων του αναφέρουν πως όλα όσα κάνει τα πράττει απέναντι σε ομάδες της Bundesliga. Και ότι θα είχε πολλά προβλήματα αν έπαιρνε μεταγραφή στην Αγγλία για να παίζει κάθε εβδομάδα στα γήπεδα της Premier League.

Ο σούπερ σταρ της Μπάγερν Μονάχου έχει διαφορετική γνώμη πάνω σε αυτό το κομμάτι. Και την έκανε γνωστή, λίγο μετά το εκτός έδρας ματς με την Μπαρτσελόνα για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, έχοντας σκοράρει δύο φορές κόντρα στους Καταλανούς στη νίκη με σκορ 3-0.

«Νιώθω πως ήδη έχω σκοράρει πολλές φορές κόντρα σε κορυφαίες ομάδες της Premier League, ενώ παίζω σε μία ομάδα της Bundesliga. Ποια θα είναι η διαφορά για εμένα αν πάρω μεταγραφή σε μία ομάδα της Αγγλίας και σκοράρω κόντρα στη Σαουθάμπτον; Είδα πέρυσι ο Καβάνι τι έκανε. Έφυγε από το γαλλικό πρωτάθλημα που δεν θεωρείται τόσο καλό όσο το αγγλικό και έσωσε πολλές φορές τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ξέρετε, γιατί δεν απέτυχε; Γιατί ήταν και είναι από μόνος του ένας πολύ καλός παίκτης. Ο Καβάνι είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς που υπάρχουν και πάντα θα ανήκει σε εκείνους, ανεξαρτήτως σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται. Οπότε δεν χρειάζεται να πας στην Premier League για να αποδείξει κανείς τι μπορεί να κάνει. Το ίδιο ισχύει και για εμένα.

Ένας παίκτης πρέπει να μένει κάπου που νιώθει χαρούμενος. Για εμένα το μοναδικό μέρος, όπου δείχνεις την πραγματική σου αξία είναι το Champions League και αυτό γιατί παίζεις κόντρα στους πρωταθλητές!», τα λόγια του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; Δεν σταματάει να σκοράρει με την Μπάγερν Μονάχου ο Λεβαντόφσκι. Αλλά για πόσο ακόμα;

Δεν σταματάει να σκοράρει με την Μπάγερν Μονάχου ο Λεβαντόφσκι. Αλλά για πόσο ακόμα;

Ήταν και είναι μία από τις καλύτερες μεταγραφές των τελευταίων ετών που έκανε η Μπάγερν Μονάχου. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τότε που φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των Βαυαρών, μέχρι και σήμερα δεν έχει σταματήσει να σκοράρει για λογαριασμό τους. Τα παράσημά του πολλά. Όπως και τα ρεκόρ του.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον Έρλινγκ Χάαλαντ που είναι ο… διάδοχός του τον έχει κάνει να ξενερώσει. Και μάλιστα πολύ. Γι’ αυτό το λόγο κατά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού ήθελε να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Οι πρωταθλητές Γερμανίας δεν τον άφησαν και φαίνεται πως δεν έχουν καμία τέτοια πρόθεση στα άμεσα πλάνα τους.

Παρόλα αυτά το συμβόλαιό του μαζί τους εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Και δεν αποκλείεται μέσα στους επόμενους μήνες να ξεκινήσει κουβέντα, ώστε να το ανανεώσει. Όπως συνέβη και στην περίπτωση του Λέον Γκορέτσκα! 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ