ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ο Ολυμπιακός ίδρωσε αλλά στο τέλος ανακουφίστηκε

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ, κερδίζοντας έστω και δύσκολα εντός έδρας την Άντβερπ με 2-1.

Ο Ολυμπιακός ίδρωσε αλλά στο τέλος ανακουφίστηκε

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ, ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε την Αντβέρπ στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη βέλγικη ομάδα. Ωστόσο, με την εμπειρία τους και με λίγη δόση τύχης κατέκτησε το τρίποντο και την πολύτιμη νίκη με 2-1.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός με την κατοχή της μπάλας στα πρώτα 10 λεπτά. Η ομάδα του Μαρτίνς επέλεξε στο ξεκίνημα το πρέσινγκ στην ανάπτυξη των επιθέσεων των Βέλγων. Αυτή η πίεση απέφερε καρπούς σε ορισμένες περιπτώσεις, με τον Ολυμπιακό να κλέβει μπάλες στο πρώτο 20λεπτο και να έχει τον έλεγχο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δοκίμαζαν πολλές μεγάλες μπαλιές σε φάση ανάπτυξης, κάτι που συνήθως δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τελικά, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε από μία στημένη μπάλα στο 28ο λεπτό. Ο Μπουχαλάκης εκτέλεσε το φάουλ και ο Σισέ με κεφαλιά δεν κατάφερε να βρει εστία.

Η ομάδα του Μαρτίνς σκόραρε στο 38ο λεπτό, με τον Ελ Αραμπί μετά από σέντρα του Καμαρά. Ο βοηθός, όμως, σήκωσε τη σημαία και το VAR επιβεβαίωσε ότι ο Μαροκινός ήταν ελάχιστα εκτεθειμένος.

Η πρώτη καλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων ήρθε στο 40ο λεπτό μετά από εκδήλωση αντεπίθεσης. Το τελείωμα του Φίσερ, «έγλειψε» το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι απάντησε ένα λεπτό αργότερα με μία μεγάλη μπαλιά την οποία δε μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ ο Αγκιμπού Καμαρά. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 2η χαμένη ευκαιρία της Άντβερπ, αυτή τη φορά με κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Ολυμπιακός τα «χρειάστηκε» αλλά βρήκε τη λύση

Το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου ήταν ιδανικό για τον Ολυμπιακό. Μόλις στο 51ο λεπτό, ο Καμαρά με σέντρα τροφοδότησε ψηλά τον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η Άντβερπ άρχισε να έχει λίγο περισσότερο τη μπάλα στα πόδια της μετά το γκολ που δέχτηκε. Κοντά στη συμπλήρωση μίας ώρα αγώνα, ο Σισέ μετά από στημένη φάση είδε μία ακόμη κεφαλιά του να περνάει λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν για ένα γκολ μετά το 65ο λεπτό. Τελικά, η υπεροχή τους μετουσιώθηκε σε γκολ στο 74ο λεπτό. Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Σαμάτα νίκησε στον αέρα τον Καμαρά και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Ο ίδιος παίκτης επιχείρησε να γράψει το 2-1 στο 83΄αλλά το μακρινό του σουτ δεν βρήκε στόχο. Τρία λεπτά αργότερα, με τον ίδιο τρόπο ο Μπένσον σούταρε ένα ακόμη σουτ που πέρασε δίπλα από την εστία του Βάτσλικ.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ολυμπιακός κατάφερε να προηγηθεί εκ νέου στο σκορ. Χάρη στην επιμονή του Βρουσάι, η μπάλα στρώθηκε στον προωθημένο Ρέακτσουκ, ο οποίος με άπιαστο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Στο τέλος, η Άντβερπ δε μπόρεσε να κάνει τίποτα για να αλλάξει το σκορ.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

  • Ολυμπιακός: 3
  • Φενερμπαχτσε: 1
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης: 1
  • Αντβέρπ: 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ