ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Όπου κι αν πάει ο Γκριεζμάν τον… γιουχάρουν!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν επέστρεψε στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» εν μέσω αποδοκιμασιών, όπως ακριβώς έφυγε και από την Μπαρτσελόνα.

Όπου κι αν πάει ο Γκριεζμάν τον… γιουχάρουν!

Τα δύο χρόνια που πέρασε στην Μπαρτσελόνα ο Αντουάν Γκριεζμάν σαφέστατα αποτέλεσαν πισωγύρισμα στην καριέρα του. Κι αυτό γιατί ο ίδιος δεν ικανοποίησε ποτέ τις προσδοκίες που υπήρχαν στο πρόσωπο του. Όπως φυσικά δεν μπόρεσε να νιώσει και ποτέ κομμάτι των «μπλαουγκράνα». Έτσι, τα 120 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για χάρη του το καλοκαίρι του 2019 πήγαν σχεδόν στράφι για τους Καταλανούς. Ο Γάλλος έμοιαζε εκτός κλίματος σχεδόν από την αρχή, αν και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν έδειξε κάποια δείγματα του ταλέντου του.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ήταν προφανές, όμως, πως τόσο η Μπαρτσελόνα όσο και ο Γκριεζμάν δεν ήθελαν να συνεχίσουν μαζί. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο ίδιος σχεδόν «πέταξε» από την χαρά του στην προοπτική επιστροφής στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Βέβαια, κι εκεί τα πράγματα δεν ξεκίνησαν με τον καλύτερο τρόπο για τον «Γκριζού». Μετά το μέτριο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα, ήρθε η κακή εμφάνιση του κόντρα στην Πόρτο (0-0) για το Champions League, στην επιστροφή του στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο». Σαν μην έφτανε αυτό, ο Γάλλος είδε το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου να τον αποδοκιμάζει. Όπως ακριβώς έγινε και στο τελευταίο του ματς με την Μπαρτσελόνα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Γκριεζμάν

Οι 15 ημέρες της… γιούχας για τον Γκριεζμάν και η ευκαιρία του 

Φυσικά, ήταν γνωστό πως οι οπαδοί της Ατλέτικο δεν έχουν ακόμη συγχωρήσει τον Γκριεζμάν. Το γεγονός πως ο Γάλλος διαπραγματευόταν με τους Καταλανούς, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» έπαιζαν τότε κόντρα στη Γιουβέντους, τους «πλήγωσε» αρκετά. Βέβαια, υπήρξαν κάποια χειροκροτήματα από τους 40.098 οπαδούς που βρέθηκαν στο «Μετροπολιτάνο», αλλά δεν μπορούσαν με τίποτα να καλύψουν τα σφυρίγματα κατά του «Γκριζού». Ο ίδιος αν και έμοιαζε εμφανώς… τρακαρισμένος, προσπάθησε αρκετά να αποδείξει ότι επέστρεψε αποφασισμένος να πετύχει, αλλά δεν τα κατάφερε.

Αυτή, όπως προείπαμε, δεν είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες 15 ημέρες που ο Γκριεζμάν γίνεται δέκτης αποδοκιμασιών. Αυτό έγινε και στο τελευταίο του ματς με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» κόντρα στη Χετάφε στις 29 Αυγούστου. Τότε, οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» τα είχαν με τον Γάλλο άσο για τις κακές εμφανίσεις του, αλλά και για το γεγονός ότι δεν πωλήθηκε νωρίτερα, με την ελπίδα να παρέμενε ο Μέσι. Ο «Γκριζού», πάντως, περνάει ένα δύσκολο διάστημα στην καριέρα του. Βέβαια, οι άνθρωποι της Ατλέτικο είναι πεπεισμένοι πως ο ίδιος μπορεί να γυρίσει το κλίμα. Η ψυχολογία του αυτή τη στιγμή είναι στα «Τάρταρα», αλλά το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο. Εφόσον βρει τα πατήματα του σιγά σιγά, τότε ο Γκριεζμάν θα αρχίσει να «κερδίζει» ξανά τον κόσμο της Ατλέτικο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ