ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Ροντρίγκο και… τάβλα η Ίντερ στο Μιλάνο (vid)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια (0-1) στο ντέρμπι με την Ίντερ στο Τζουζέπε Μεάτσα. Ο Ροντρίγκο στο 90' με σκαστό σουτ έστειλε τους «Νεραντζούρι» στο καναβάτσο.

Ροντρίγκο και… τάβλα η Ίντερ στο Μιλάνο (vid)

Η Ίντερ ήταν κατά γενική ομολογία ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Η Ρεάλ Μαδρίτης όμως ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος. Το τέρμα του Ροντρίγκο στο 90′ ήταν αρκετό για να χαρίσει στους Μαδριλένους μια τεράστια νίκη μέσα στο Μιλάνο.

To ματς

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αποψινής βραδιάς. Η πρωταθλήτρια Ιταλίας Ίντερ φιλοξένησε στην πρεμιέρα την Ρεάλ Μαδρίτης στο Τζουζέπε Μεάτσα στο ντέρμπι του 4ου ομίλου. Οι «Νεραντζούρι» με όλα τα αστέρια τους στον αγωνιστικό χώρο ήθελαν να βάλουν δύσκολα στη «Βασίλισσα». Από την άλλη η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι με σφιχτές τις γραμμές της επεδίωκε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να ξεκινήσει με το δεξί στη διοργάνωση.

οι πρώτες καλές στιγμές του αγώνα ανήκαν στους γηπεδούχους με τον Λαουτάρο Μαρτίνες και τους Μπρόζοβιτς και Μπαρέλα να πατούν την αντίπαλη περιοχή. Άπαντες επιχείρησαν να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα ωστόσο βρήκαν απέναντί τους έναν εξαιρετικό Τιμπό Κουρτουά. Ο Βέλγος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης φώναξε παρών σε όλες τις περιπτώσεις που η ομάδα του αισθάνθηκε τον κίνδυνο.

Από πλευράς φιλοξενούμενων στο επιθετικό κομμάτι, Μπενζεμά και Βινίσιους έμοιαζαν μόνοι απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Ίντερ. Μοιραία το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0 με τους Μιλανέζους να έχουν την ελαφρά υπεροχή. Ίντερ Ρεάλ Μαδρίτης

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε. Η Ίντερ ήταν αυτή που και πάλι έψαχνε με καλύτερες προϋποθέσεις το γκολ. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η ομάδα που κρατούσε – οριακά – περισσότερο την μπάλα χωρίς ωστόσο να έχει ουσία στο παιχνίδι της. Από την άλλη η γηπεδούχος ομάδα έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο όμως δυσκολευόταν ιδιαίτερα στην τελική προσπάθεια. Μιλιτάο και Αλάμπα κατάφερναν με ευκολία να κρατήσουν μακριά από την εστία τους τα αστέρια του Ιντζάκι.

Η Ίντερ… πάγωσε στο φινάλε

Από το 70′ και μετά η Ρεάλ Μαδρίτης άρχισε να παίρνει περισσότερα μέτρα στο γήπεδο. Οι Μαδριλένοι επιδίωξαν να «κλέψουν» το παιχνίδι και εν τέλει τα κατάφεραν. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το παιχνίδι πατήσει στο 90′ η «Βασίλισσα» πάγωσε το Τζουζέπε Μεάτσα. Ο Καμαβινγκά πάσαρε ιδανικά στον Ροντρίγκο και ο τελευταίος με σκαστό σουτ νίκησε τον Χαντάνοβιτς γράφοντας το 0-1. Αυτό έμελλε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της σπουδαίας αναμέτρησης.

4ος Όμιλος

Σέριφ 3

Ρεάλ Μαδρίτης 3

Ίντερ 0

Σαχτάρ 0

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ