ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Βαϊνάλντουμ: «Ένιωσα ότι η Λίβερπουλ δε με ήθελε»

Ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ μίλησε για την αποχώρηση του από τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως ένιωσε ότι οι «κόκκινοι» δεν ήθελαν πλέον να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Βαϊνάλντουμ: «Ένιωσα ότι η Λίβερπουλ δε με ήθελε»

Χωρίς αμφιβολία το πέρασμα του Τζίνι Βαϊνάλντουμ από τη Λίβερπουλ μόνο ως πετυχημένο μπορεί να κριθεί. Ειδικά τις τελευταίες σεζόν, ο Ολλανδός μέσος αποτέλεσε κομβικό κομμάτι στις επιτυχίες των «κόκκινων». Υπό τον Γιούργκεν Κλοπ, ο ίδιος εξέλιξε το παιχνίδι του, κάνοντας ένα σωρό δουλειές εντός γηπέδου. Μπορεί να σκόραρε λιγότερο, αλλά η πληθωρική παρουσία του «γέμιζε» τη μεσαία γραμμή της αγγλικής ομάδας. Όλα τα καλά, όμως, κάποτε, τελειώνουν, όπως συνέβη και με τη συνεργασία του 30χρονου άσου με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Βαϊνάλντουμ αποχώρησε από τη Λίβερπουλ αμέσως μόλις έληξε το συμβόλαιο του το καλοκαίρι που πέρασε, υπογράφοντας ως ελεύθερος στην Παρί Σεν Ζερμέν. Σε συνέντευξη του στην «Equipe», πάντως, ο Ολλανδός μέσος δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την αποχώρηση του από τους «κόκκινους». Μάλιστα, τόνισε πως ήθελε να παραμείνει, αλλά ένιωσε πως στις τάξεις της ομάδας δεν τον ήθελαν πλέον.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Βαϊνάλντουμ

Βαϊνάλντουμ: «Γι’ αυτό διάλεξα την Παρί»

Παράλληλα, ο Βαϊνάλντουμ μίλησε και για την επιλογή της Παρί. Αρχικά, ανέφερε πως βρέθηκε μια «ανάσα» από την Μπαρτσελόνα, το οποίο θα αποτελούσε και εκπλήρωση του παιδικού του ονείρου. Ωστόσο, η καθυστέρηση στις διαπραγματεύσεις και η «σφήνα» των Παριζιάνων έφερε αλλαγή στα σχέδια του. Όσον αφορά τον λόγο που επέλεξε τη γαλλική ομάδα, ο 30χρονος μέσος τόνισε πως έπαιξε μεγάλο ρόλο η θέληση της Παρί να τον αποκτήσει, σε αντιδιαστολή με την προηγούμενη προσπάθεια της να τον κάνει δικό της το 2015.

«Ακολούθησα απλά το ένστικτο μου. Πριν από μερικούς μήνες είχα εκφράσει την επιθυμία μου να μείνω στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, χωρίς να θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, η ομάδα δεν μου έδωσε την αίσθηση ότι ήθελε να με κρατήσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις απλά προχωράς παρακάτω. Η Μπαρτσελόνα ήρθε. Ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί απ’ όταν ήμουν παιδί, όπως και η πλειοψηφία των παιδιών στην Ολλανδία, ήταν ομάδα η ομάδα των ονείρων μου, αν και πρέπει να παραδεχθώ πως το είδωλο μου ήταν ο Ζινεντίν Ζιντάν.

Το έβλεπα σαν μια πολύ καλή περίπτωση το να πάω στην Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, οι διαπραγματεύσεις κράτησαν πάρα πολύ και η Παρί με προσέγγισε. Αντίθετα με πριν από έξι χρόνια, αυτή τη φορά η ομάδα μου έδειξε πόσο ήθελε να με αποκτήσει. Ήταν καιρός για μένα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό», ανέφερε ο Βαϊνάλντουμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ