ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πνίγηκε» στον ανταγωνισμό – Αποχωρεί με μεταγραφή το αστέρι της Ρεάλ
«Γροθιά» στους παίκτες της Τσέλσι το μήνυμα πιτσιρικά στις εξέδρες (pic)
Από τους λίγους ρομαντικούς ο Τιάγκο Σίλβα – Συμφώνησε με την τελευταία του ομάδα
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρόμα

Ο Μουρίνιο στη Ρόμα βγάζει ξανά την αύρα του νικητή

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στη Ρόμα, με τα πρώτα αποτελέσματα της σεζόν να το επιβεβαιώνουν αυτό.

Ο Μουρίνιο στη Ρόμα βγάζει ξανά την αύρα του νικητή

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στη Ρόμα. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετακόμισε το περσινό καλοκαίρι στη Ρώμη, λίγους μήνες μετά την απόλυσή του από την Τότεναμ. Για πολλούς αυτή η δουλειά ήταν η ιδανική για τον «Special One, ο οποίος για πρώτη φορά στην καριέρα του δεν θα είχε όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω του. Έτσι, θα μπορούσε χωρίς την πίεση του αποτελέσματος και τα φώτα των ΜΜΕ να οργανώσει την ομάδα των ονείρων του.

Το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας στου «τζιαλορόσι» επιβεβαιώνει την προηγούμενη πρόβλεψη. Ο Μουρίνιο απολαμβάνει ξανά το ποδόσφαιρο και πώς να μην το κάνει με την αποτελεσματικότητά της ομάδας του.

Οι Ρωμαίοι μετά την πρόσληψή του μετράνε 12 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα μετά από 15 παιχνίδια. Σε αυτό το διάστημα, η ιταλική ομάδα βρίσκει δίχτυα κατά ριπάς. Συγκεκριμένα, μετράει 48 γκολ ενώ η εστία της έχει παραβιαστεί 13 φορές.

Η Ρόμα στην κορυφή της Serie A

Το ξεκίνημα της Ρόμα στο πρωτάθλημα έχει ξετρελάνει τους φίλους της ομάδας. Οι Ρωμαίοι μετράνε 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και συγκατοικούν με τη Νάπολι και τη Μίλαν στην κορυφή της Serie A.

Ειδικότερα, η ομάδα του Μουρίνιο επικράτησε των Φιορεντίνα, Σαρλενιτάνα και Σασουόλο και με συντελεστή τερμάτων 9-2 κάνει όνειρα για το κάτι παραπάνω φέτος.

Παράλληλα, η Ρόμα ξεκίνησε θετικά και τις φετινές της ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Europa Conference League επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 5-1.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στην αιώνια πόλη είναι οι πρόσφατες δηλώσεις του θρύλου του συλλόγου, Φρανσέσκο Τότι.

«Η ικανότητα του Μουρίνιο να συντονιστεί άμεσα με όλο το περιβάλλον της Ρόμα με έχει εκπλήξει. Βάζει τον εαυτό του μπροστά απ’ όλους, λειτουργεί σαν ένας κεραυνός, μια ικανότητα που μπορεί να είναι καθοριστική σε μια πόλη όπως η Ρώμη. Το νέο ήταν ότι επέλεξε ο ίδιος τη Ρόμα. Είναι ένας ευέλικτός προπονητής, που έχει κερδίσει ένα σωρό τίτλους, έχει ένα γόητρο. Χωρίς καμία αμφιβολία είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας και μπορεί να δώσει κίνητρο στην ομάδα. Ήταν είναι και θα είναι μια πρόσθετη αξία, τόσο στο γήπεδο, όσο και στη διαχείριση της ομάδας», είπε ο Τότι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ