ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Ο Όσιμεν κράτησε «όρθια» τη Νάπολι στο Λέστερ! (vid)

Ο Βίκτορ Όσιμεν πήρε... τ' όπλο του και με δύο τέρματα έδωσε στη Νάπολι τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Λέστερ (2-2), σ' ένα ματς που βρέθηκε με 2-0 πίσω στο σκορ.

Ο Όσιμεν κράτησε «όρθια» τη Νάπολι στο Λέστερ! (vid)

Στο 64ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Νάπολι, η Λέστερ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων και φάνηκε να «κλειδώνει» τη νίκη. Ωστόσο, η αγγλική ομάδα λογάριαζε δίχως τον Βίκτορ Όσιμεν. Ο Νιγηριανός φορ σκόραρε δύο φορές στα εναπομείναντα λεπτά κι έδωσε στους «παρτενοπέι» ένα ανέλπιστο βαθμό στην πρεμιέρα τους στο Europa League. Στο άλλο ματς του τρίτου ομίλου που έγινε χθες (15/9), η Λέγκια Βαρσοβίας επικράτησε με 1-0 της Σπαρτάκ στη Μόσχα.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Το γκολ η Λέστερ, τις ευκαιρίες η Νάπολι

Η Λέστερ ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και λίγο έλειψε να πάρει προβάδισμα μόλις στο 6′. Έπειτα από κόντρες στην περιοχή της Νάπολι ο Ιχεανάτσο έστρωσε στον Μπαρνς, με τον Οσπίνα να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του. Ωστόσο, μόλις δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι «άνοιξαν» το σκορ. Ο Μπαρνς έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο επερχόμενος Πέρεθ έκανε το 1-0!

Παρά το τέρμα, όμως, η Νάπολι ήταν αυτή που συνέχισε να έχει τον έλεγχο του ματς. Μάλιστα, στο 29′ είχε την πρώτη της καλή στιγμή στο ματς. Ο Όσιμεν ξέφυγε από τον Έβανς από αριστερά και γύρισε για τον Μάλκουιτ, αλλά το τελείωμα του ήταν κακό. Μόλις έξι λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά, με το σουτ του Ινσίνιε να φεύγει λίγο άουτ. Ίδια κατάληξη είχε και το πλασέ του Ιταλού ποδοσφαιριστή από το ύψος της περιοχής στο 40′. Οι «παρτενοπέι» συνέχισαν να πιέζουν και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους χρειάστηκε η εντυπωσιακή διπλή επέμβαση του Σμάιχελ στους Λοσάνο και Ρουίθ για να κρατήσει το 1-0.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Ο Όσιμεν έγινε ο ήρωας της Νάπολι

Ωστόσο, το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως ακριβώς και το πρώτο, με τη Λέστερ να παίρνει τα πάνω της και να βρίσκει δίχτυα. Στο 64′ οι παίκτες της Λέστερ βγήκαν εξαιρετικά στην κόντρα, ο Ιχεανάτσο βρήκε τον Μπαρνς κι αυτός με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0! Ωστόσο, μόλις πέντε λεπτά αργότερα η Νάπολι «απάντησε». Ο Ινσίνιε «ζάλησε» τους αμυντικούς των γηπεδούχων και την κατάλληλη στιγμή γύρισε στον Όσιμεν που μείωσε σε 2-1 με πλασέ!

Από εκεί κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τη Λέστερ να δίνει την πρωτοβουλία των κινήσεων στη Νάπολι. Κάτι που εντέλει «πλήρωσε» στο 87′.  Ο Πολιτάνο σέντραρε από τα δεξιά και ο Όσιμεν νίκησε τον Σογιουντσού στον αέρα και με τρομερή κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2! Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, μάλιστα, η Λέστερ έμεινε με 10 παίκτες. Ο Εντιντί τράβηξε τον Ουνάς από τη φανέλα και είδε τη δεύτερη κίτρινη του στο ματς.

Ωστόσο, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό στην πρεμιέρα τους στο Europa League σ’ ένα εντυπωσιακό παιχνίδι. Πλέον, «κεφάλι» στον τρίτο όμιλο έχει η Λέγκια Βαρσοβίας, που στην χθεσινή (15/9) της «πρώτη» στη διοργάνωση, επικράτησε με 1-0 της Σπαρτάκ στη Μόσχα. Την επόμενη αγωνιστική η Νάπολι θα υποδεχθεί την ρωσική ομάδα, ενώ η Λέστερ θα ταξιδέψει στην Πολωνία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λέστερ (Μπρένταν Ρότζερς): Σμάιχελ, Καστάνιε, Βέστεργκααρντ, Έβανς (46′ Σογιουντσού), Μπέρτραντ, Πέρεθ (46′ Τίλεμανς), Εντίντι, Σουμαρέ (78′ Μάντισον), Μπαρνς, Ιχεανάτσο (88′ Βάρντι), Ντάκα (70′ Λούκμαν).

Νάπολι (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Οσπίνα, Μάλκουιτ (84′ Ζεσούς), Ραχμάνι, Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντσο, Ανγκισά (84′ Πετάνια), Ρουίθ, Ζιελίνσκι (64′ Ελμάς), Λοσάνο (64′ Πολιτάνο), Ινσίνιε (74′ Ουνάς), Όσιμεν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ