ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγγλία

Έρικσον: «Ο Νέβιλ είναι επαγγελματίας γκρινιάρης»

Ο πρώην προπονητής της εθνικής Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον, περιέγραψε ως «επαγγελματία γκρινιάρη» τον παλαίμαχο διεθνή, Γκάρι Νέβιλ.

Έρικσον: «Ο Νέβιλ είναι επαγγελματίας γκρινιάρης»

Ο Γκάρι Νέβιλ είχε μία σπουδαία καριέρα με τους «κόκκινους διαβόλους» και πανηγύρισε 8 φορές την Πρέμιερ Λιγκ, 2 Τσάμπιονς Λιγκ, 3 Κύπελλα Αγγλίας και 2 Λιγκ Καπ.

Ο 46χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έπαιξε υπό τις οδηγίες του Σβεν Γκόραν Έρικσον για την εθνική Αγγλίας από το 2001 έως το 2006. Παράλληλα, συμπλήρωσε 85 εμφανίσεις με το εθνόσημο συμμετέχοντας σε 3 EURO και 2 Μουντιάλ.

Ο Νέβιλ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 2011. Έκτοτε έχει αναβάλει χρέη τηλεσχολιαστή μαζί με τον πρώην συμπαίκτη του στην Αγγλία, Τζέιμι Κάραχερ.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του, ο Έρικσον θυμήθηκε τον Μπέκαμ να τον προειδοποιεί για τον «γκρινιάρικο» χαρακτήρα του Νέβιλ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Τι είπε ο Έρικσον

«Ο Γκάρι Νέβιλ είναι επαγγελματίας γκρινιάρης σε όλα. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήρθε κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης με την Αγγλία και μου είπε: ‘Αφεντικό, μην τον ακούς. Γεννήθηκε έτσι και θα πεθάνει έτσι. Αλλά είναι καλός άνθρωπος και δεν εννοεί πραγματικά αυτό που λέει΄. Ο Γκάρι Νέβιλ είναι πολύ, πολύ επαγγελματίας με αυτό που κάνει. Αλλά αισθάνεται ότι πρέπει να λέει τη γνώμη του πάντα – και ειδικά αν είναι κάτι αρνητικό. Αλλά τον σέβονταν πολύ όλοι οι συμπαίκτες του και όλοι ήξεραν πώς ήταν και κανείς δεν τον άκουγε» είπε στο The Italian Football Podcast.

«Πίστευα ότι όλα ήταν σχεδιασμένα για να κερδίσει το φετινό EURO η Αγγλία»

Ο Έρικσον, ο οποίος διαδέχτηκε τον Κέβιν Κίγκαν στο τιμόνι της εθνικής Αγγλίας, την οδήγησε σε δύο προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου και προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Euro 2004.

Ο πρώην προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι και της Λάτσιο υποστήριξε επίσης ότι «όλα είχαν σχεδιαστεί» για να κερδίσει η Αγγλία το Euro 2020 το καλοκαίρι .

«Σκέφτηκα κατά τη διάρκεια του τουρνουά ότι όλα ήταν σχεδιασμένα για να κερδίσει η Αγγλία το Euro. Έπαιξαν έξι από τα επτά παιχνίδια στο Γουέμπλεϊ. Ήταν τυχεροί με μερικές από τις αποφάσεις των διαιτητών. Έτσι σκέφτηκα ότι θα το κερδίσουν. Αλλά δεν το έκαναν και αυτό ήταν δίκαιο. Η Ιταλία και ο [Ρομπέρτο] Μαντσίνι το άξιζαν».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ