ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
Ο Αρτέτα έδωσε μία μοναδική απάντηση όταν ρωτήθηκε ποιους παίκτες θα αγόραζε με 1 δις λίρες! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Home Page

Η Σίτι έπεσε στον «τοίχο» της Σαουθάμπτον! (vid)

Κάνοντας σπουδαία εμφάνιση στο Μάντσεστερ, η Σαουθάμπτον κράτησε στο 0-0 την Σίτι η οποία δεν έκανε ούτε ένα σουτ στον στόχο σε όλο το παιχνίδι!

Η Σίτι έπεσε στον «τοίχο» της Σαουθάμπτον! (vid)

Καθόλου χώρο στην Μάντσεστερ Σίτι να κάνει το παιχνίδι της δεν επέτρεψε να πάρει η Σαουθάμπτον στο «Έτιχαντ». Η ομάδα του Γκουαρντιόλα περιορίστηκε σε μόλις ένα σουτ στον στόχο σε όλο το παιχνίδι και δεν κατάφερε ποτέ να ξεφύγει από το 0-0, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ. Άριστη αμυντική λειτουργία από τους «άγιους».

«Διαβασμένη» η Σαουθάμποτν δεν άφησε χώρο

Θερμή παράκληση είχε κάνει ο Πεπ Γκουαρντιόλα στον κόσμο της Μάντσεστερ Σίτι, ζητώντας τους να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας με την Σαουθάμπτον. Όπως είχε πει ο Ισπανός, οι «άγιοι» θα ήταν ένα μεγάλο εμπόδιο, μετά το μεσοβδόμαδο παιχνίδι. Όπως και τελικά αποδείχθηκε.

Καλά διαβασμένη, η ομάδα του Ραλφ Χάσενχουτλ δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην δημιουργία των «πολιτών». Κρατώντας καλά το έδαφος της κόντρα στην ομάδα με την «τρελή» κατοχή μπάλας (κρατήθηκε στο 43%), η Σαουθμάμπτον δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του παιχνιδιού. Μια από τις λίγες απειλητικές φάσεις προήλθε από πάσα του Γκρίλις στον Στέρλινγκ, το τελείωμα όμως του δεύτερου δεν ήταν αρκετά καλό (27′).

Σπουδαία ευκαιρία χαράμισε και ο Ζεσούς στο 42′, ο οποίος δεν εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την άριστη πάσα του Φερναντόινιο. Χωρίς να υπάρξει κάποια άλλη φάση, το παιχνίδι διακόπηκε για το ημίχρονο. Ένα πρώτο μέρος χωρίς σουτ στον στόχο για τους «πολίτες», για πρώτη φορά μετά από 4 και κάτι σεζόν!

Μηδέν στο πηλίκο η Σίτι!

Το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο δεύτερο μισό. Οι «άγιοι» ήταν καλά κλεισμένοι και δεν επέτρεπαν στην Σίτι να απειλήσει. Μάλιστα στο 63′ λίγο έλειψε να φέρουν… εγκεφαλικό στους γηπεδούχους. Ο Κάιλ Γουόκερ φάνηκε να κάνει πέναλτι με τον διαιτητή να του δείχνει μάλιστα την κόκκινη κάρτα! Μετά από χρήστη του video replay, ο Τζόναθαν Μος ανέτρεψε την απόφαση του, προς έντονη διαμαρτυρία των φιλοξενούμενων.

Τα λεπτά κυλούσαν και η Σίτι έδειχνε ανήμπορη να απειλήσει την εστία των φιλοξενούμενων. Πριν δημιουργηθεί φάση με αξιώσεις, είχαν φροντίσει να κλειστούν καλά. Φτάνοντας μέχρι τις καθυστερήσεις το σκορ δεν είχε αλλάξει. Μέχρι που ο Ραχίμ Στέρλινγκ βρήκε δίχτυα στο 90+3. Πριν όμως νιώσουν ανακούφιση, ο VAR ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Ψυχρολουσία για τους «πολίτες« που έχασαν και άλλο έδαφος από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, παρά την υπερηχητική τους εμφάνιση μεσοβδόμαδα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ