Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ, άσε τα αστεία! Φοβάται η Ιταλία! (vid)
Serie A

Ίντερ, άσε τα αστεία! Φοβάται η Ιταλία! (vid)

Η Ίντερ έδειξε το... άγριο πρόσωπό της στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Μπολόνια, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 6-1 και τον Τζέκο να ξεχωρίζει.

18.09.2021 | 21:04

Το καλοκαίρι που πέρασε η Ίντερ έχασε μερικές σημαντικές της μονάδες. Άλλαξε προπονητή. Έκανε αρκετές προσθήκες. Θα περίμενε κανείς από τους «νερατζούρι» να θέλουν χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα. Αλλά η πραγματικότητα μόνο έτσι δεν είναι για εκείνους.

Οι Μιλανέζοι συνεχίζουν στο φετινό πρωτάθλημα με… σπασμένα φρένα από πέρυσι και πάνε από το καλό στο καλύτερο. Τρανό παράδειγμα η εντός έδρας νίκη απέναντι στην Μπολόνια με σκορ 6-1 στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Serie A. Οι γηπεδούχοι δεν έδειξαν έλεος! Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τις αδυναμίες των αντιπάλων τους και σημείωσαν όσα πιο πολλά γκολ μπορούσαν.

Από τους νικητές ξεχώρισε ο Βόσνιος φορ, Έντιν Τζέκο, με δύο «τεμάχια». Εκ των οποίων το δεύτερο ήταν σπάνιας ομορφιάς!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ίντερ ξεκίνησε από νωρίς με το πόδι στο… γκάζι. Πριν καν συμπληρωθούν καλά- καλά δέκα αγωνιστικά λεπτά οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα. Στο 6′ ο Λαουτάρο Μαρτίνες έκανε το 1-0 και όλα έδειχναν πως το απόγευμα των Μιλανέζων απέναντι στην Μπολόνια θα ήταν σχετικά εύκολο! Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να αμυνθούν, αλλά, δεν τα κατάφερναν με επιτυχία.

Στο 30′ ο Σκρίνιαρ έκανε το 2-0 για την Ίντερ με τον Μπαρέλα να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 τέσσερα λεπτά αργότερα (34′). Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Αλλά τα καλύτερα για τους πρωταθλητές Ιταλίας δεν είχαν ξεκινήσει ακόμη! Στο δεύτερο ημίχρονο η Ίντερ ήταν ακόμη περισσότερο αποτελεσματική και κατάφερε να πανηγυρίσει ακόμη τρία τέρματα.

Το 4-0 έγινε από τον Βεθίνο στο 54′. Από εκεί και πέρα ανέλαβε δράση ο Έντιν Τζέκο. Σε ένα παιχνίδι που όλοι έκαναν απίθανα πράγματα ο Βόσνιος στράικερ έφτιαξε το κάτι παραπάνω για την Ίντερ. Ο πρώην φορ της Ρόμα έγραψε το 5-0 στο 63′ με τον ίδιο παίκτη να διαμορφώνει το 6-0 στο 68′ με βολίδα από πολύ κοντινή απόσταση.

Το μόνο που κατάφερε η Μπολόνια ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής και να μειώσει σε 6-1 με τον Τεάτε στο 86′.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version