ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ανανεώνει τρεις η Γιουβέντους αλλά με… μεγάλο ψαλίδι!

Προσφορά ανανέωσης συμβολαίου σε τρεις παίκτες της θα προσφέρει η Γιουβέντους, αλλά με πολύ λιγότερες αποδοχές από τις τωρινές

Ανανεώνει τρεις η Γιουβέντους αλλά με… μεγάλο ψαλίδι!

Τρεις παίκτες της Γιουβέντους βρίσκονται κοντά στην λήξη των συμβολαίων τους. Αν και κανένας από τους τρεις δεν έχει βασικό ρόλο στην ομάδα, οι «μπιανκονέρι» επιθυμούν την ανανέωση τους. Μόνο που αν είναι να υπάρξει συμφωνία, θα πρέπει να γίνει με τους όρους της «βέκια σινιόρα».

Χαρίζει δεύτερη ευκαιρία η Γιουβέντους!

Δύσκολο φαίνεται πως κάποιος από τους Ματία Περίν, Φεντερίκο Μπερνατέσκι ή Ματία Ντε Σίλιο, θα αποκτήσει σύντομα ρόλο βασικού στην Γιουβέντους. Το κοινό με τις περιπτώσεις των τριών προαναφερθέντων είναι πως τα συμβόλαιά τους με την Γιουβέντους πλησιάζουν στην ολοκλήρωσή τους. Αν και κανένας δεν έχει αποκτήσει τον ρόλο που είχε στον νου της η «βέκια σινιόρα» όταν τους απέκτησε, υπάρχει η διάθεση ανανέωσης τους. Με σαφώς χαμηλότερο μισθό ωστόσο.

Η πιο… ιδιαίτερη περίπτωση από αυτές είναι του Φεντερίκο Μπερναντέσκι. Παίκτης που μπορούσε να ηγηθεί όσο ήταν στην Φιορεντίνα, ο Ιταλός εξτρέμ αποκτήθηκε ακριβά to 2017. Προδίδοντας τους «βιόλα» για την μισητή Γιουβέντους, ο Ιταλός μετακόμισε στο Τορίνο για να ηγηθεί των υπόλοιπων παικτών. Κάτι που ωστόσο δεν έγινε ποτέ, μένοντας μεταξύ εξέδρας και πάγκου μετά τις δύο πρώτες χρονιές του. Θα μπορούσαμε να πούμε πως η περίπτωση του είναι ανάλογη με αυτή του -επίσης Φεντερίκο- Κιέζα, ο οποίος επίσης ανδρώθηκε στην Φιορεντίνα. Μόνο που ο 22χρονος δείχνει πως πετυχαίνει στην Γιούβε, σε αντίθεση με τον Μπερναντέσκι.

Ακόμα ένα αποτυχημένο πρότζεκτ είναι αυτό του Ματία Περίν. Ο άλλοτε παίκτης της Τζένοα αποκτήθηκε με την ιδέα πως θα αντικαταστήσει μακροπρόθεσμα τον Τζίτζι Μπουφόν. Συνεχείς τραυματισμοί όμως έκοψαν απότομα την ανάπτυξη του 28χρονου πλέον κίπερ, ο οποίος μετρά μόλις 9 συμμετοχές με την Γιουβέντους. Από το 2018 και την αγορά του έχουν ακολουθήσει 2 δανεισμοί στην «αγαπημένη» του Τζένοα.

Τέλος, ο Ματία Ντι Σίλιο είναι αυτός που ενδιαφέρει λιγότερο την Γιουβέντους. Ο έμπειρος δεξιός μπακ δεν είναι στην λίστα των ανανεώσεων που επιθυμεί ιδιαίτερα η «βέκια σινιόρα». Ωστόσο από το να τον χάσει χωρίς αντάλλαγμα, είναι διατεθειμένη να προσφέρει ένα μικρότερο συμβόλαιο στον Ιταλό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ