ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Η Βερόνα «χόρεψε» στη βροχή Ρόμα και Μουρίνιο!

Η Ρόμα είδε την ψυχωμένη Βερόνα να την «χορεύει» μέσα στο γήπεδο και να την υποχρεώνει στην πρώτη της ήττα στην εποχή Μουρίνιο έπειτα από ένα απίθανο ματς (3-2).

Η Βερόνα «χόρεψε» στη βροχή Ρόμα και Μουρίνιο!

Μέχρι το ματς της στο «Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι» η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο δεν ήξερε τι πάει να πει γκέλα. Ωστόσο, η ψυχωμένη Βερόνα έπαιξε στα ίσα τους «τζιαλορόσι» και τους νίκησε μετά από ένα απίθανο παιχνίδι (3-2) υπό καταρρακτώδη βροχή, πανηγυρίζοντας έτσι το πρώτο της τρίποντο στη σεζόν. Έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν πρώτοι οι Ρωμαίοι που ηττήθηκαν από έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Η γκολάρα του Πελεγκρίνι έκανε τη διαφορά στο πρώτο μέρος

Η Βερόνα ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα στο ξεκίνημα και λίγο έλειψε να πάρει το προβάδισμα στο 6′. Ο Σιμεόνε έκανε υπέροχη προσπάθεια και απελευθερώθηκε, με το πλασέ του από το ύψος της περιοχής να περνάει ελάχιστα άουτ. Η Ρόμα άρχισε να παίρνει τα πάνω της και «άγγιξε» το γκολ στο 16′. Από εκτέλεση φάουλ του Βερετού, ο Κριστάντε πήρε την κεφαλιά, αλλά σημάδεψε το δοκάρι του Μοντίπο.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και στο 28′ το πλασέ του Λάζοβιτς πέρασε ελάχιστα άουτ. Οκτώ λεπτά αργότερα, οι «τζιαλορόσι», που είχαν ανεβάσει την απόδοση τους, «άνοιξαν» το σκορ. Ο Κάρσντορπ βρήκε χώρο κι έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Πελεγκρίνι με υπέροχο τακουνάκι στην κίνηση έκανε το 1-0! Μάλιστα, η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πλησίασε και σε δεύτερο γκολ στο 39′. Ο Ζανιόλο συνέκλινε από τα δεξιά και σούταρε δυνατά, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος, με τη Ρόμα να έχει το προβάδισμα.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Το επικό δεύτερο μέρος έφερε την πρώτη ήττα της Ρόμα

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, όμως, η Βερόνα κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 49′ έπειτα από γύρισμα του Λάζοβιτς ο Κριστάντε βρήκε την μπάλα και την έστειλε προς την εστία του, ο Πατρίσιο έδιωξε, αλλά ο επερχόμενος Μπαράκ έκανε το 1-1! Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν πλήρως την αναμέτρηση. Ο Μπέσα βρήκε τον Καπράρι από τα αριστερά, αυτός συνέκλινε και με υπέροχο πλασέ «έγραψε» το 2-1!

Το ματς είχε απίθανο ρυθμό και στο 58′ η Ρόμα κατάφερε να ισοφαρίσει. Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο έφυγαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Πελεγκρίνι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ίλιτς έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2! Ο φρενήρης ρυθμός συνεχίστηκε και στο 63′ η Βερόνα πήρε ξανά το προβάδισμα. Ο Φαραόνι κοντρόλαρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με απίθανο σουτ, που πήγε στο δοκάρι και στα δίχτυα του Πατρίσιο έκανε το 3-2!

Η Βερόνα έβρισκε συνεχώς χώρους στην κόντρα και λίγο έλειψε να σκοράρει ξανά στο 73′. Έπειτα από γύρισμα του Λάζοβιτς, ο Καπράρι βρέθηκε μόνος του στο ύψος του πέναλτι και πλάσαρε, με τον Πατρίσιο να διώχνει εντυπωσιακά. Από εκεί κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε. Η Ρόμα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων κυνηγώντας την ισοφάριση. Από την άλλη, η Βερόνα έδωσε μέτρα στο γήπεδο και αμυνόταν σθεναρά. Όσο, όμως, κι αν προσπάθησαν οι «τζιαλορόσι» το 3-2 υπέρ των γηπεδούχων έμεινε ως το τέλος.

Έτσι, η Ρόμα, που ηττήθηκε για πρώτη φορά με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της, έμεινε στους 9 βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές κι έχασε την ευκαιρία να παραμείνει στην κορυφή της Serie A, πέφτοντας 4η. Από την άλλη, η Βερόνα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη σεζόν κι ανέβηκε στη 14η θέση με 3 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Βερόνα (Ιγκόρ Τούντορ): Μοντίπο, Νταβίντοβιτς, Γκούντερ, Τσεκερίνι (46′ Μανιάνι), Φαράονι, Μπέσα (64′ Ταμέζε), Ίλιτς, Λάζοβιτς (82′ Κασάλε), Μπαράκ, Καπράρι (78′ Χόνγκλα), Σιμεόνε (64′ Κάλινιτς).

Ρόμα (Ζοσέ Μουρίνιο): Πατρίσιο, Κάρσντορπ (78′ Σμόλινγκ), Μαντσίνι, Ιμπάνιεθ, Καλαφιόρι (78′ Μαγιοράλ), Κριστάντε, Βερετού (66′ Πέρεζ), Ζανιόλο (66′ Ελ Σαράουι), Πελεγκρίνι, Σομουρόντοφ (66′ Μχιταριάν), Έιμπραχαμ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ