ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
Κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα Αργεντινή και Ίντερ Μαϊάμι: Τραυματίας ο Μέσι!
Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: «Ας πέσουμε κατηγορία αν χρειαστεί»! (vid)
«Ο Κλοπ είναι ένας χαζός, άχαρος, πονεμένος loser»! (vid)
Η Λίβερπουλ βρήκε στην Ντόρτμουντ τον επιθετικό της νέας της εποχής!
Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να «κλέψει» το διαμάντι της Γιουνάιτεντ… αλά Ρονάλντο!
Άρσεναλ: Σημαντική απουσία ενόψει του ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ αγνοεί τα χρήματα και δεν το… κουνάει από το Λονδίνο!
Μπρούνο Φερνάντες: «Αυτός ο κανόνας πρέπει να εξαφανιστεί»!
Λουίς Ενρίκε, 2024
Για αυτό αποβλήθηκε ο Τσάβι – «Δώσε του κόκκινη! Απέβαλλε τον εδώ και τώρα» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο «πρώην» Λίνγκαρντ λύτρωσε τη Γιουνάιτεντ σε ένα ματς-θρίλερ! (vid)

Δράμα στο Λονδίνο με γκολ από τον Λίνγκαρντ στην εκπνοή για την Γιουνάιτεντ και χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις από την Γουέστ Χαμ!

Ο «πρώην» Λίνγκαρντ λύτρωσε τη Γιουνάιτεντ σε ένα ματς-θρίλερ! (vid)

Λύτρωση στα.. χασομέρια της αναμέτρησης με την Γουέστ Χαμ προσέφερε στην Γιουνάιτεντ ο Τζέσι Λίνγκαρντ! Περνώντας ως αλλαγή ο Άγγλος μέσος «ακύρωσε» το τραγικό μεσοβδόμαδο λάθος του στο Champions League, χαρίζοντας μια πολύ δύσκολη νίκη επί της Γουέστ Χαμ με 2-1!

Ανώτερη η Γουέστ Χαμ, φύλακας-άγγελος ο Κριστιάνο!

Μετά την μεσοβδόμαδη… κατραπακιά από την Γιούνγκ Μπόις στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι» έψαχναν τρόπο να επανέλθουν στις νίκες. Και η Γουέστ Χαμ της έβαλε τεράστιο εμπόδιο. Έχοντας ανέβει εδώ και μερικούς μήνες επίπεδο, τα «σφυριά» έδειξαν πως δεν θα υποχωρήσουν στις επιθυμίες της Γιουνάιτεντ. Και από αρκετά νωρίς φρόντισαν να απειλήσουν με τον Τζάροντ Μπόουεν (17′). Μάλιστα, ο Άγγλος μόλις 4 λεπτά αργότερα θα πλησίαζε πάλι το γκολ, όμως ο Ντε Χέα είχε άλλη άποψη.

Θορυβημένη από τις φάσεις που δεχόταν, η Γιουνάιτεντ θέλησε να απειλήσει και αυτή. Ο Μπρούνο Φερνάντες με τα γνωστά σουτ του θέλησε να ανοίξει το σκορ. Σε εκπληκτική ετοιμότητα, ο Φαμπιάνσκι αρνήθηκε τον Πορτογάλο και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι μετά την επέμβαση του.

Τελικά, ο δραστήριος Μπόουεν έκανε την ζημιά για τους γηπεδούχους, τροφοδοτώντας τον Μπενραχμά, με το σουτ του Αλγερινού να καταλήγει στα δίχτυα (30′). Η χαρά της Γουέστ Χαμ ωστόσο κράτησε μόλις 4 λεπτά. Μετά τα παράπονα για πέναλτι στον Πογκμπά (34′), ο Κριστιάνο πήρε το όπλο του! Η Σέντρα από τα αριστερά στην περιοχή ήταν ακριβείας, όπως και το κοντρόλ του Ρονάλντο. Αν και το πρώτο σουτ του αποκρούστηκε από τον Φαμπιάνσκι, η δεύτερη προσπάθεια ήταν επιτυχής! Ο Μάρτιν Άτκινσον τσέκαρε την φάση για οφσάιντ, όμως το γκολ ήταν καθαρό και εν τέλει μέτρησε.

Όντας ανώτερη, η ομάδα του Μόγιες προσπάθησε να πάρει πάλι το προβάδισμα, πριν την ανάπαυλα. Η χρυσή ευκαιρία του Βλάσιτς όμως δεν μετουσιώθηκε σε γκολ και το 1-1 ήταν το σκορ ημιχρόνου.

Από μηχανής Θεός ο Λίνγκαρντ, μοιραίος ο αρχηγός Νομπλ!

Δευτερόλεπτα μετά την επανέναρξη, ο Κριστιάνο έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή. Πάλι όμως ο Πολωνός τερματοφύλακας των γηπεδούχων είχε την λύση, παραχωρώντας κόρνερ. Ο Μπόουεν πάλι προκάλεσε σύγχυση στην άμυνα της Γιουνάιτετντ, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει για την ομάδα του.

Τα περιθώρια στένευαν και ο Σόλσκιερ έκανε αλλαγές, με τον Τζέσι Λίνγκαρντ να μπαίνει αντί του Πογκμπά. Μάλιστα, ο Άγγλος δέχθηκε ζεστό χειροκρότημα στο Λονδίνο, προς αναγνώριση των περσινών του εμφανίσεων. Αυτός όμως έμελλε να είναι και ο μοιραίος για τους «χάμερς». Στο 89ο λεπτό, κόβοντας υπέροχα από τα δεξιά, σούταρε έναν… κεραυνό τον οποίο δεν μπόρεσε να διώξει ο Φαμπιάνκσι.

Το δράμα όμως δεν τελείωσε εκεί! Στις καθυστερήσεις, η Γουέστ Χαμ κέρδισε πέναλτι μετά από έλεγχο του βίντεο. Ο εμβληματικός αρχηγός της ομάδας, Μαρκ Νομπλ. Ωστόσο ο Άγγλος ηττήθηκε από τον Ντε Χέα και λίγο αργότερα ήρθε το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης σε έναν συνταρακτικό αγώνα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ