ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Σόλσκιερ τα «έχωσε» στον Φέρντιναντ για τα σχόλια του!

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ απάντησε στον Ρίο Φέρντιναντ για τα σχόλια του περί του... βοηθού Κριστιάνο Ρονάλντο, ρίχνοντας «βέλη» στον πρώην συμπαίκτη του.

Ο Σόλσκιερ τα «έχωσε» στον Φέρντιναντ για τα σχόλια του!

Η φετινή σεζόν είναι μια των αποδείξεων για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» ενισχύθηκαν μεταγραφικά όσο λίγες ομάδες το φετινό καλοκαίρι. Τα ονόματα των Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζέιντον Σάντσο και Ραφαέλ Βαράν επιβεβαιώνουν πως πλέον οι απαιτήσεις άλλαξαν. Εξάλλου, η ομάδα του Μάντσεστερ έχει να χαρεί την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος από τη σεζόν 2012/3. Πέραν τούτου, στο μυαλό όλων υπάρχει και μια διάκριση στο Champions League, αν καταστεί δυνατό. Την ίδια στιγμή, βέβαια, οι απαιτήσεις έχουν ανέβει και για τον προπονητή της ομάδας Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ο Νορβηγός βρίσκεται σχεδόν τρία χρόνια στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, χωρίς να έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο. Αυτό, όπως, είναι λογικό θα φέρνει και… γκρίνια στα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Κάτι που έγινε μετά την ήττα από τη Γιουνγκ Μπόις στο Champions League. Εκεί ο Ρίο Φέρντιναντ, με αφορμή μια στιγμή στο ματς που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τον… βοηθό προπονητή εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του. Ο Σόλσκιερ, μόλις μια ημέρα μετά το σχόλιο αυτό, απάντησε στον πρώην συμπαίκτη του, αναφέροντας πως σχολιάζει χωρίς να ξέρει τι συνέβη.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Κριστιάνο Σόλσκιερ

Σόλσκιερ: «Ο Ρίο σχολιάζει πράγματα χωρίς να ξέρει»

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ εξήγησε την κατάσταση, επισημαίνοντας πως όλο αυτό συνέβη σε μια φάση του ματς, που τόσο ο Ρονάλντο όσο και Μπρούνο Φερνάντες σηκώθηκαν να διαμαρτυρηθούν για μια κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε σε αντίπαλο. Ο Σόλσκιερ τόνισε πως μετά τις φωνές και οι δύο κάθισαν κάτω, ενώ ανέφερε πως θα έπρεπε ακόμη και να αποβληθούν από τον διαιτητή. Ωστόσο, για τον ίδιο δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, που αμφότεροι έδειξαν το πάθος τους για την ομάδα.

«Πάλι ο Ρίο, μερικές φορές σχολιάζει πράγματα που δεν γνωρίζει πραγματικά. Έπρεπε να είχε δει κίτρινη κάρτα ο Μαρτίνς Περέιρα όταν έριξε τον Νεμάνια Μάτιτς. Ξαφνικά είχα δίπλα τόσο τον Μπρούνο (Φερνάντες), όσο και τον Κριστιάνο. Ήταν εκεί για έναν σύντομο διάλογο και φώναξαν στον διαιτητή. Αυτή ήταν η στιγμή που επιδεινώθηκε η κατάσταση, μετά τη λήψη μερικών άσχημων αποφάσεων για μας. Αλλά μετά ο Κριστιάνο κάθισε, όπως και ο Μπρούνο. Ήταν απλά η ένταση της στιγμής. Έπρεπε να αποβληθεί, οπότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να δείξουν πάθος και μετά να επιστρέψουν. Δεν είναι ότι ο Ρονάλντο έδινε οδηγίες στους παίκτες, όχι». είπε ο Σόλσκιερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ