ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο ηγέτης Λούκα Μόντριτς αποκάλυψε τη φανέλα της εθνικής Κροατίας (pics)
Το «χρυσό» ντουέτο στα στόπερ της Μπαρτσελόνα
Tα ουρλιαχτά του Γκάρι Νέβιλ στο γκολ του Ντιαλό κόντρα στη Λίβερπουλ (vid)
Οργή στη Ρεάλ Μαδρίτης για τον διαιτητή Μουνουέρα λόγω Βινίσιους
Εθνική Ελλάδος: Ανακοίνωσε φιλικό με μεγαθήριο μια εβδομάδα πριν το EURO
Η Γιουνάιτεντ τα δίνει όλα στον Πορτογάλο που θα της αλλάξει τη ζωή
Οι δύο βασικοί «πυλώνες» της Γερμανίας στο EURO2024
H Γιουβέντους κάνει δικό της τον στόπερ που ήθελε διακαώς η Μπαρτσελόνα
Αλλάζουν… μυαλά στην Μπαρτσελόνα – Προς παραμονή ο Τσάβι
Εθνική Ελλάδος: Η πιθανή ενδεκάδα στον «τελικό» με το Καζακστάν
Ξεκάθαρος ο Πογέτ: «Κανένα συμβόλαιο στο μυαλό μου, μόνο το Καζακστάν»
Ο Μπαπέ πρέπει να ξεχάσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι υπάρχει λόγος!
Μόντριτς: «Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα από τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Επίσημο: Με ελληνικό παρελθόν ο νέος τεχνικός της Λάτσιο του Μανδά (pic)
Μπάγερν: Οι 4+1 πιθανοί προορισμοί του φευγάτου Κίμιχ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Στο Λονδίνο φέτος υπάρχει χώρος μόνος για την Τσέλσι (vid)

Παρόλο που σπατάλησε ένα ημίχρονο, η Τσέλσι, επικράτησε με ευκολία της Τότεναμ εκτός έδρας με 3-0 και ανέβηκε ξανά στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ.

Στο Λονδίνο φέτος υπάρχει χώρος μόνος για την Τσέλσι (vid)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, η Τότεναμ υποδέχτηκε στην έδρα της την Τσέλσι. Μετά από ένα ημίχρονο που παίχτηκε στη δύναμη, η Τσέλσι φανέρωσε την ανωτερότητά της και εκμεταλλευόμενη τις στιγμές της επικράτησε με 3-0. Έτσι, έφτασε τους 13 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές και συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με τη Λίβερπουλ και τη Γιουνάιτεντ. Αντιθέτως, η Τότεναμ έμεινε στους 9 βαθμούς και στην 7η θέση.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H Τότεναμ επέλεξε από το ξεκίνημα να πιέζει ψηλά στο γήπεδο. Έτσι, προβλημάτιζε την ανάπτυξη των «μπλε» από πίσω. Η πρώτη καλή φάση, βέβαια, έπεσε στα πόδια του Μάουντ. Σε μία καλά εκδηλωμένη αντεπίθεση των «μπλε», ο Άγγλος είδε το τελείωμά του να κοντράρει στα σώματα στο 14ο λεπτό.

Η Τότεναμ απάντησε με τον Ρεγκιλόν να βρίσκει ανοιχτό γήπεδο αλλά η πάσα του να κόβεται από τον Ρούντιγκερ λίγο πριν ο Λο Σέλσο την σπρώξει στα δίχτυα.

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην είχε φάσεις αλλά χαρακτηριζόταν από την ένταση και δυναμικά μαρκαρίσματα. Για την ακρίβεια, το πρώτο 45λεπτο ολοκληρώθηκε με 1 μόλις τελική στην εστία και 11 συνολικά φάουλ.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό!

Στην επανάληψη η Τσέλσι δεν αστειευόταν

Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 46ο λεπτό για να δούμε την πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Μετά από μεγάλη μπαλιά του Τιάγκο Σίλβα, ο Αλόνσο με υπερένταση επιχείρησε το γυριστό αλλά ο Γιορίς ήταν σε ετοιμότητα.

Τελικά, η Τσέλσι που είχε μπει πιο δυνατά βρήκε το γκολ που κυνηγούσε στο 50ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλόνσο, ο Τιάγκο Σίλβα πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 1-0.

Ο Ντάιερ γλίτωσε την ομάδα του και από 2η παραβίαση της εστίας μετά από απομάκρυνση πάνω στη γραμμή του σουτ του Αλόνσο. Η υπεροχή των «μπλε» μετουσιώθηκε και σε 2ο γκολ τελικά στο 57ο λεπτό. Με τυχερό τρόπο, ο Καντέ έγραψε το 2-0 αφού το μακρινό του σουτ κόντραρε στον Ντάιερ πριν καταλήξει στα δίχτυα.

Η Τότεναμ αδυνατούσε να περάσει τη μπάλα ανάμεσα στις γραμμές, με συνέπεια να είναι ακίνδυνη μετά από 1 ώρα παιχνιδιού.

Ταυτόχρονα, ο Τιάγκο Σίλβα πλησίασε το 2ο του γκολ με παρόμοιο τρόπο αλλά ο Κέπα απομάκρυνε τον κίνδυνο. Στο μεταξύ, ο Τίμο Βέρνερ είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο αλλά αδυνατούσε να σκοράρει. Σε 3 περιπτώσεις τουλάχιστον είχε προϋποθέσεις για να σκοράρει αλλά δεν τα κατάφερε.

Εν τέλει το κερασάκι στην τούρτα πέτυχε ο Αντόνιο Ρούντιγκερ. Μετά από στημένη φάση, η μπάλα έφτασε στον Βέρνερ, ο οποίος γύρισε για τον Γερμανό και ο τελευταίος με τελείωμα που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι φορ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ