ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Ο μεγάλος γκολτζής του Άγιαξ «έδωσε» στεγνά συμπαίκτη του! (vid)

Στον Άγιαξ περνάνε καλά και αυτό δεν βγαίνει μόνο προς τα έξω, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο Σεμπαστιάν Αλέ.

Ο μεγάλος γκολτζής του Άγιαξ «έδωσε» στεγνά συμπαίκτη του! (vid)

Γι’ ακόμη μία σεζόν τα τελευταία χρόνια ο Άγιαξ έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Δυναμικά. Το θέμα για την ομάδα του Άμστερνταμ δεν είναι να κατακτήσει μόνο το πρωτάθλημα εντός των τειχών. Ή να κάνει το νταμπλ. Θέλει να ξεχωρίσει και στο Champions League. Να κάνει το κάτι παραπάνω.

Όπως είχε κάνει το 2018-2019. Όταν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του θεσμού και έμεναν μόλις λίγα δευτερόλεπτα μέχρι τον μεγάλο τελικό. Πλέον αυτός που ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα είναι ο Σεμπαστιάν Αλέ. Ο υψηλόσωμος φορ ναι μεν μπορεί να είναι ένας ποδοσφαιριστής που να φέρει τη… σφραγίδα του Άγιαξ. Αλλά ξέρει πιο καλά από τον καθένα να στέλνει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Το επιβεβαίωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην πρώτη του παρουσία στο Champions League. Όπου στο εκτός έδρας ματς με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας σημείωσε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά… τέσσερα γκολ παρακαλώ! Ωστόσο, για εκείνον άλλος είναι το σημείο αναφοράς στην ομάδα. Και πρόκειται για τον Άντονι.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός κάνει ό,τι θέλει με την ταχύτητα και την υψηλή τεχνική του. Αποτέλεσμα; Να.. ταΐζει με τον καλύτερο τρόπο τον Αλέ και εκείνος με τη σειρά του να πετυχαίνει το ένα γκολ πίσω από το άλλο!

«Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου. Κάνει άνετα τη διαφορά σε όποια ομάδα και αν είναι. Είναι τιμή και χαρά μου να τον έχω δίπλα μου. Κάνει τη ζωή μου πολύ πιο εύκολη και απλή», τα λόγια του Αλέ!

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube; O Άγιαξ δεν σταματάει να βγάζει αστέρια! 

O Άγιαξ δεν σταματάει να βγάζει αστέρια!

Οι ακαδημίες του Άγιαξ είναι από τις καλύτερες του κόσμου. Για τους πιο πολλούς μάλιστα είναι οι κορυφαίες. Ο «Αίαντας» τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει πολλούς πρωταγωνιστές, τους οποίους στη συνέχεια πούλησε έναντι πολλών εκατομμυρίων ευρώ. Παρόλα αυτά παραμένει ανταγωνιστικός.

Τόσο εντός της Ολλανδίας όσο και στην Ευρώπη. Και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα που παίρνει η ολλανδική ομάδα και το ποδόσφαιρο που παίζει. Σίγουρα από τους νέους που ξεχωρίζουν είναι τόσο ο Άντονι όσο και ο Αλέ που, όπως όλα δείχνουν, αν συνεχίσουν με την ίδια εικόνα, τότε δύσκολα θα παραμείνουν στην ολλανδική ομάδα και μετά το καλοκαίρι του 2022.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ