ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Τελεσίγραφο Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους σε UEFA!

Περιμένουν άμεση ανάκληση των ποινών που τους είχε επιβάλει η UEFA οι τρεις ομάδες που πρωτοστάτησαν στην «προδοσία» της European Super League.

Τελεσίγραφο Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους σε UEFA!

Τελεσίγραφο στην UEFA έστειλε ο νομικός εκπρόσωπος των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους. Άμεσα, η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική Αρχή πρέπει να ανακαλέσει τους περιορισμούς που είχε επιβάλει στις τρεις ομάδες που αμφισβήτησαν το Champions League και την δομή του.

Μπορεί το πρότζεκτ της European Super League να οδηγήθηκε σε παταγώδη αποτυχία, όμως τα νομικά ζητήματα της διοργάνωσης συνεχίζονται μέχρι και σήμερα. Από τις 12 ομάδες που αποφάσισαν να… αποστατήσουν, οι 9 επέστρεψαν πίσω στην UEFA. Σε αυτές η ευρωπαϊκή Αρχή έδωσε απλά μια προειδοποίηση. Οι τρεις «διοργανώτριες» όμως, δεν εγκατέλειψαν την ιδέα τους. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους ήταν οι τρεις ανένδοτοι σύλλογοι που δεν έκρυψαν πως επιθυμούν την δημιουργία της ESL. European Super Leage

Αναγκασμένη να αποσύρει τις κυρώσεις της η UEFA!

Αυτό φυσικά έφερε την οργή της UEFA και του προέδρου της, Αλεκσάντρερ Τσεφέριν. Ο Σλοβένος παράγοντας θέλησε να τιμωρήσει με τον χειρότερο τρόπο αυτές τις τρεις ομάδες για την πεισματάρικη συμπεριφορά τους. Όμως κάπου εκεί έπεσε πάνω σε έναν μεγάλο τοίχο. Ο Νόμος προστατεύει τις ομάδες από κυρώσεις της UEFA και όταν οι τρεις ομάδες ακολούθησαν τον δρόμο της Δικαιοσύνης, η UEFA έπρεπε να υποχωρήσει.

Με έξυπνο τρόπο η UEFA ναι με έβγαλε σε αναστολή τις κυρώσεις της, όμως δεν τις απέσυρε οριστικά. «Παραθυράκι» το οποίο αντιλήφθηκε γρήγορα η γραμμή υπεράσπισης των τριών συλλόγων. Έτσι, σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, δόθηκε νέα διορία πέντε ημερών στην UEFA για να αποσύρει οριστικά τις κυρώσεις της σε βάρος των ομάδων. Κάτι που λογικά θα πράξει η Αρχή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς δεν έχει άλλη επιλογή. Αν επιλέξει να μην αποσύρει την τιμωρία της, θα είναι αντιμέτωπη με τον Νόμο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγες εβδομάδες, το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο δικαίωσε τις τρεις ομάδες για την ποινή που τους είχε επιβληθεί. Εξέλιξη που ελάχιστοι περίμεναν στην υπόθεση. Πλέον η UEFA δεν έχει θέση ισχύος απέναντι στις τρεις «επαναστάτριες». ή τουλάχιστον αν θέλει να αποκτήσει θα πρέπει να αλλάξει τακτική.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ