ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Σίτι

«Αν ήμουν ο Στέρλινγκ δε θα πήγαινα σε Μπαρτσελόνα-Ρεάλ!»

Για τον Ραχίμ Στέρλινγκ μίλησε ο Ρίο Φέρντιναντ, τονίζοντας πως είναι λάθος του Πεπ Γκουαρντιόλα που τον αφήνει εκτός των βασικών επιλογών του, ενώ πρότεινε στον Άγγλο να μην σκεφτεί μια ενδεχόμενη μεταγραφή σε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης.

«Αν ήμουν ο Στέρλινγκ δε θα πήγαινα σε Μπαρτσελόνα-Ρεάλ!»

Τα τελευταία χρόνια ο Ραχίλ Στέρλινγκ αποτελούσε μια από τις σταθερές της Μάντσεστερ Σίτι. Εξάλλου, ο Άγγλος επιθετικός είχε καταφέρει να «εκτοξεύσει» το παιχνίδι του υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ισπανός προπονητής δούλεψε αρκετά μαζί του, με την βελτίωση στα τελειώματα του να είναι αισθητή. Ο ίδιος εξελίχθηκε από έναν παίκτη που… έτρεμε μπροστά στο τέρμα, σ’ έναν που μπορεί να σκοράρει με άνεση. Κάτι που είναι εμφανές και από τους αριθμούς του τις τελευταίες σεζόν. Πέρσι μέτρησε συνολικά 14 γκολ και 12 ασίστ σε 49 παιχνίδια, βοηθώντας τους «πολίτες» στην κατάκτηση της Premier League, αλλά και στη συμμετοχή στον τελικό του Champions League.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ωστόσο, η φετινή σεζόν έχει εξελιχθεί διαφορετικά για τον Στέρλινγκ. Κι αυτό γιατί πλέον έχει χάσει τη θέση του στις βασικές επιλογές του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Άγγλος έχει ξεκινήσει βασικός μόνο σε δύο παιχνίδια ως τώρα, με τον Ισπανό να προτιμάει την τριάδα Γκρίλις-Τόρες-Ζεσούς στην επίθεση. Κάτι που δεν πέρασε ασχολίαστο από τον Ρίο Φέρντιναντ. Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο podcast του «Vibe with Five», έριξε τα… βέλη του στον Πεπ, ενώ την ίδια στιγμή συμβούλεψε τον Στέρλινγκ να μην πάει σε μια εκ των Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίες φημολογούνται να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ίδιο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Στέρλινγκ

«Αν ήμουν η Λίβερπουλ θα έπαιρνα τον Στέρλινγκ αύριο το πρωί»

Όπως τόνισε ο Φέρντιναντ, ο συμπατριώτης του επιθετικός έχει πλέον χάσει την αυτοπεποίθηση του. Κι αυτό γιατί βρίσκεται σταθερά εκτός βασικής ενδεκάδας από τον Γκουαρντιόλα. Ο ίδιος τόνισε πως η κίνηση αυτή είναι άδικη, ειδικά από τη στιγμή που ο Στέρλινγκ ήταν πάντα ο παίκτης που αναζητούσαν στα δύσκολα στις τάξεις της Σίτι. Παράλληλα, ανέφερε πως τόσο η Λίβερπουλ, όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και πολλές ακόμη ομάδες θα κινηθούν για εκείνον, εφόσον είναι διαθέσιμος. Μάλιστα, επισήμανε πως αν ο ίδιος ήταν στους «κόκκινους» θα είχε αποκτήσει τον 26χρονο επιθετικό την επόμενη μέρα, δεδομένου και του παρελθόντος του στην ομάδα.

«Που βρίσκεται τώρα ο Ραχίμ Στέρλινγκ; Έχει χάσει την αυτοπεποίθηση του επειδή βρέθηκε εκτός βασικών πλάνων. Για πολλά χρόνια ήταν ο άνθρωπος που έψαχναν στη Σίτι όταν χρειάζονταν ένα γκολ και τώρα βρίσκεται στην έρημο. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ο Πεπ (σ.σ Γκουαρντιόλα) πάντα κάνει σωστές επιλογές, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχουν σίγουρα ομάδες που θα λένε “ας δω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση, γιατί αν μπορούσα θα έπαιρνα τον Στέρλινγκ αύριο το πρωί”. Αν ήμουν η Λίβερπουλ αυτό ακριβώς θα έκανα. Αν ήμουν ο Στέρλινγκ δε θα πήγαινα στην Μπαρτσελόνα ή τη Ρεάλ, γι’ αυτό είπα Λίβερπουλ. Και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα τον ήθελε σίγουρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φέρντιναντ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ