ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μυρίζουν «μπαρούτι» τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα!

Η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα είναι πλέον οριακή, με ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές να είναι εναντίον του Ρόναλντ Κούμαν, ζητώντας την αντικατάσταση του.

Μυρίζουν «μπαρούτι» τα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα!

Τα πράγματα στην Μπαρτσελόνα τους τελευταίους μήνες πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Ήδη, η περσινή σεζόν δεν έκλεισε και με τον καλύτερο τρόπο για τους «μπλαουγκράνα». Κι αυτό γιατί έμειναν μόνο με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, αφού σε La Liga και Champions League απέτυχαν παταγωδώς. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε η αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι το καλοκαίρι για να κάνει ακόμη πιο τεταμένη την κατάσταση. Με τη σεζόν να ξεκινάει κάκιστα με τους Καταλανούς, το κλίμα πλέον εντός του συλλόγου είναι κάκιστο.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Ήδη, μετά την ισοπαλία με τη Γρανάδα το βράδυ της Δευτέρας (20/9) ο Ρόναλντ Κούμαν είναι υπ’ ατμόν. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Μπαρτσελόνα και πλέον είναι με το ένα «πόδι» εκτός ομάδας. Σύμφωνα με την «AS» και εντός των αποδυτηρίων των Καταλανών η κατάσταση είναι τεταμένη, κυρίως εναντίον του 58χρονου προπονητή, με αρκετούς να ζητούν την άμεση απομάκρυνση του. Εξάλλου, η εμπιστοσύνη των παικτών στο πρόσωπο του είχε χαθεί εδώ και καιρό. Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο ίδιος παρέμενε γιατί δεν βρισκόταν αντικαταστάτης.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Μπαρτσελόνα

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έχασαν την εμπιστοσύνη τους στον Κούμαν

Παράλληλα, το γεγονός ότι στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, κάλεσε τους παίκτες δώσουν προσοχή στα όσα έλεγε ο Κούμαν, μάλλον λειτούργησε εναντίον του. Κι αυτό γιατί αντί να βοηθήσει τον Ολλανδό, ουσιαστικά υπονόμευσε την εξουσία του μπροστά στα μάτια των παικτών. Την ίδια στιγμή, οι αντιφατικές δηλώσεις τους κατά καιρούς έφεραν τον 58χρονο προπονητή στο στόχαστρο.

Όπως ακριβώς έκαναν και κάποιες τακτικές επιλογές. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτέλεσε το παιχνίδι κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στην πρεμιέρα του Champions League, με αρκετούς παίκτες να θεωρούν πολύ αμυντική την προσέγγιση του Κούμαν. Ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογήσει την κατάσταση, τονίζοντας πως οι «μπλαουγκράνα» δεν είναι οι ίδιοι με τα προηγούμενα χρόνια. Κάτι που στα μάτια των παικτών φάνηκε σαν «καρφί» εναντίον τους.

Μετά και την γκέλα κόντρα στη Γρανάδα το κλίμα έγινε ακόμη χειρότερο. Ουσιαστικά, όπως τονίζει το δημοσίευμα, η Μπαρτσελόνα αυτή τη στιγμή είναι σε μια κατάσταση «επιβίωσης». Ο Κούμαν βρίσκεται μια «ανάσα» από την απόλυση, κάτι που και οι παίκτες ζητούν, αφού έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους σε αυτόν. Μάλιστα, ήδη αρκετά μεγάλα ονόματα της ομάδας, που δεν αναφέρονται, έχουν τονίσει στη διοίκηση του συλλόγου την ανάγκη έλευσης ενός προπονητή που θα μπορέσει να τους επαναφέρει την αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Την ίδια στιγμή θέλουν να έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο, που θα μπορέσει να φέρει κάποια αποτελέσματα στον σύλλογο. Πλέον είναι στο χέρι του Λαπόρτα να βρει αυτόν τον άνθρωπο…

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ