ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

«Τρελαμένος» με τον Χάντσον-Οντόι ο Κλοπ!

Ο Γιούργκεν Κλοπ φέρεται να έχει... ξετρελαθεί με τον Κάλουμ Χάντσον-Οντόι και να έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ την απόκτηση του τον Ιανουάριο.

«Τρελαμένος» με τον Χάντσον-Οντόι ο Κλοπ!

Η περσινή σεζόν ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου εφιαλτική για τη Λίβερπουλ. Ωστόσο, έστω και οριακά πρόλαβε το «τρένο» της τετράδας στην Premier League. Ο στόχος της, όμως, τόσο πέρσι όσο και φέτος είναι η κατάκτηση του τίτλου. Γι’ αυτό δουλεύουν όλα αυτά τα χρόνια άπαντες στους «κόκκινους». Το φετινό καλοκαίρι οι περισσότεροι ανέμεναν μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Ωστόσο, πέραν της απόκτησης του Ιμπραΐμα Κονατέ από τη Λειψία δεν έγινε άλλη μεταγραφή. Βέβαια, ο Γιούργκεν Κλοπ έχει αποδείξει πως μπορεί να κάνει «μαγικά» με το ήδη υπάρχον ρόστερ.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;

Αυτό, όμως, δε σημαίνει πως η Λίβερπουλ δεν έχει ακόμη κάποια κενά στο ρόστερ της. Κάτι που ο Γερμανός τεχνικός το γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν. Βέβαια, ο Κλοπ αναζητά περιπτώσεις παικτών που να λειτουργούν στο αγωνιστικό πλάνο του και να μην χρειάζεται μια… περιουσία για την αγορά τους. Ήτοι νεαροί και εξελίξιμοι ποδοσφαιριστές, με τους οποίους θα δουλέψει ο ίδιος. Σύμφωνα με την «Express», ο 54χρονος τεχνικός έχει βρει όλα τα στοιχεία για τον παίκτη που έψαχνε για την ενίσχυση της επίθεσης του στο πρόσωπο του Κάλουμ Χάντσον-Οντόι της Τσέλσι. Γι’ αυτό κι έχει εισηγηθεί την απόκτηση του τον Ιανουάριο.

Τσέκαρε από εδώ το Instagram μας που είναι… βασιλικό! Οντόι Κλοπ

Ο Κλοπ βρίσκει ξανά «απέναντι» του την Μπάγερν για τον Οντόι

Ο Άγγλος εξτρέμ δεν έχει καταφέρει να βρει σταθερό χρόνο συμμετοχής υπό τον Τόμας Τούχελ. Την ίδια στιγμή έχει αυξηθεί δραματικά και ο ανταγωνισμός στη θέση που αγωνίζεται. Κάτι που έχει ως αποτέλεσμα, ο ίδιος να έχει χρησιμοποιηθεί μόλις 82 λεπτά στη φετινή Premier League. Κάτι που σίγουρα δεν ευχαριστεί τον ίδιο, ειδικά από τη στιγμή που θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Ο Κλοπ έχει… ξετρελαθεί με το ταλέντο του και ήδη πιέζει τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ για να γίνει κίνηση για την απόκτηση του τον Ιανουάριο. Βέβαια, οι «κόκκινοι» δεν αναμένεται να παίξουν μόνοι τους για την απόκτηση του. Κι αυτό γιατί ο Χάντσον-Οντόι βρίσκεται εδώ και μια διετία στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί είχαν προσπαθήσει μάλιστα να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι του 2019, με την Τσέλσι να αρνείται κάθε πρόταση και να τον διατηρεί στις τάξεις της. Με τον χρόνο συμμετοχής του, όμως, να είναι ελάχιστος, δεν θεωρείται απίθανο ο νεαρός άσος να πιέσει για την αποχώρηση του τον Ιανουάριο και τότε τόσο ο η Λίβερπουλ, όσο και η Μπάγερν θα «πολεμήσουν» για χάρη του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ